Šaty, ktoré v lete potrebuje každá žena

Dámske šaty sú nevyhnutnou súčasťou šatníka, najmä v lete. Horúce dni nás navnadia vytiahnuť zo skrine svieže, letné kúsky, v ktorých sa budeme cítiť príjemne a neodolateľne. Vďaka nádherným ľahkým šatám a ich všestrannosti si letné dni vychutnáte na plné dúšky. 

Vybrali sme tie najlepšie šaty, ktoré v lete potrebuje naozaj každá žena:

Šaty, ktoré v lete potrebuje každá žena

Maxi šaty

Dlhé, ľahké a splývavé šaty lichotia každej žene. Maxi šaty sú menej štruktúrované ako mnohé iné štýly šiat, vďaka čomu poskytujú voľnosť počas horúčav. Či už preferujete šaty s rukávmi, alebo bez, sú skvelé na každú príležitosť!  

Ružovo – modré šaty s kvetinami, vďaka ľahkému vzdušnému materiálu s decentne odhaleným chrbtom, by určite nemali chýbať v šatníku milovníčok dlhých šiat. Univerzálne maxi šaty si môžete obliecť na pláž, alebo v nich zažiariť na romantickej večeri.

Puzdrové šaty

Ak potrebujete letné šaty do práce, obchodné stretnutia, alebo rande, takéto príležitosti si vyžadujú určitú formálnosť a uhladenosť. Modré midi šaty sú jednoduché, pohodlné a sexi. Urobiť pozitívny dojem v puzdrových šatách nenechá na seba dlho čakať. Sú priliehavé k telu bez toho, aby boli príliš tesné alebo odhaľujúce. Vyzerajú profesionálne, no zároveň vkusne. 

Letné verzie takýchto šiat sa často vyrábajú vo svetlých farbách, alebo potlačiach pripomínajúcich leto. Nebojte sa prehodiť na seba kardigán v klimatizovanej kancelárii, pretože tým nič nepokazíte.

Šaty, ktoré v lete potrebuje každá žena

Tričkové šaty

Tričkové šaty sú roztomilé a štýlové, ideálne na všetko. Od prechádzky v parku, až po nákupy v meste. Poskytujú skvelý a útulný pocit, ako keď si oblečiete svoje obľúbené voľné tričko. 

Čierne krátke voľné šaty potešia dámy, ktoré majú rady pohodlie. Tento štýl šiat sadne každej žene, vďaka uvoľnenému štýlu s všestranným dizajnom. Skombinujte ich s teniskami, alebo ležérnymi sandálmi a budete sa cítiť skvele.

Zavinovacie šaty

Od veľkých, až po drobné, zavinovacie šaty zvýraznia pás a vytvoria nádhernú postavu presýpacích hodín na každom type postavy. Pohodlné šaty, ktoré sú v dispozícii v rôznych látkach a variantoch, vďaka čomu sú skvelé počas leta. 

Našim favoritom sú zelené zavinovacie šaty s kvetinami z ľahkého materiálu a s elastickou zadnou časťou, ktorá je prešitá gumičkami. 

Záleží len na vás, aký štýl letných šiat si vyberiete. Nezabúdajte na to, že leto je obdobím, kde vyhráva pestrosť, voľnosť a nápaditosť. Inšpirujte sa plážou, slnkom a kvetmi. Skvelé farby na leto sú: tyrkysová, modrá, žltá, ružová. Nebojte sa ani jemných geometrických vzorov či kvetinových potlačí. Tak, ktoré si vyberiete vy?

Nezabudnite nás sledovať na Facebooku a Instagrame.

Späť do obchodu