Vyberáme dokonalé šaty na firemný večierok

Jesenné mesiace už tradične patria okrem stužkových slávností aj firemným večierkom a teambuildingom. Ak vás čaká podobná udalosť a neviete ako sa na ňu vhodne obliecť, nasledujúce riadky venujeme práve vám. 

Prečítajte si aj: Rozkošné a elegantné: saténové šaty

 

Ako sa obliecť na firemnú akciu

V prvom rade treba, samozrejme, zhodnotiť na aký typ akcie sa chystáte a kde sa bude konať. Ak sa firma, v ktorej pracujete rozhodla poňať firemný večierok alebo teambuilding v športovom či zábavnom duchu, situácií sa musíte prispôsobiť. Bowling, šípky, alebo escape room naozaj neponúkajú priestor na spoločenské šaty či vysoké podpätky. Ak vás však čaká firemný večierok so štipkou noblesy, je na čase poobzerať sa po šatách, v ktorých sa stanete kráľovnou večera. S tým vám rozhodne radi pomôžeme. 

Vyberáme šaty na firemný večierok

Pri klasickom firemnom večierku, ktorý sa bude pravdepodobne spájať s večerou a neskôr možno aj s tancovačkou, rozhodne zabudnite na rifle, či legíny so svetrom. Krokom vedľa, no z opačnej perspektívny, by bola aj honosná spoločenská róba. 

Aj keď na túto spoločenskú udalosť neexistuje všeobecne predpísaný dress code ako je tomu napríklad pri plesoch, určité zásady by ste dodržiavať mali. Jedná sa predovšetkým o dĺžku sukne, resp. spodného diela šiat, ktorý by nemal byť v dĺžke mini. Voľba farby je celkom na vás a vyberať by ste si mali, samozrejme, predovšetkým podľa toho, v akej farbe sa cítite príjemne a ktorá vám aj skutočne pristane.

 

Dievčensky romantická

Aj keď platí, že sa pri firemnom večierku môžete oproti bežnému pracovnému dress codu tak trochu odviazať, stále ostávajte vo svojej komfortnej zóne. Ak sa necítite na hlboké výstrihy či vysoké rozparky, no zároveň nechcete pôsobiť celkom konzervatívne, vyberte si z našich šiat s volánovými rukávmi.

 

Zvodná dáma v trblietavých midi šatách

Ďalšia možnosť večerných šiat ponúka maximálnu eleganciu v midi šatách, ktoré sú neprehliadnuteľné. Kde inde sa blysnúť v trblietavých šatách, ak nie na firemnom večierku? Šaty sú elastické, a tak vám okrem obdivných pohľadov zabezpečia počas celej noci aj maximálne pohodlie.

 

Sexy outfit pre odvážnejšie 

Ak by ste sa na firemnom večierku radi ukázali v odvážnejších šatách, ktoré sú však stále hodné pravej dámy a zároveň spĺňajú všetky spoločenské štandardy, vsadiť môžete aj na sexy výrezy na bokoch šiat.

 

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach Facebook, Instagram, Tiktok a YouTube

Späť do obchodu