Ako nájsť dokonalé šaty pre tehotné

Tehotenstvo je jednou z najkrajších etáp v živote ženy. Je to však aj obdobie, kedy ženy čelia niekoľkým výzvam, ako sú napr. ranné nevoľnosti, zmeny nálad i samotného tela. Tieto zmeny môžu sťažiť hľadanie pohodlných a dokonalých šiat. Ale netrápte sa! Toto sú naše tipy na šaty pre tehotné, ktoré zaručia pohodlný, no sebavedomý a štýlový look.

Prečítajte si aj: Zažiarte vo farbe roka 2023 - teraz letí Magenta

3 tipy, ako nájsť dokonalé šaty pre tehotné

1. Pohodlie je kľúčové 

Jedným z najdôležitejších faktorov pri nákupe tehotenských šiat je pohodlie. Šaty, ktoré môžu byť pohodlné počas skorých štádií tehotenstva, vám môžu neskôr pripadať príliš tesné. Vždy hľadajte šaty, ktoré sú voľné a ľahko sa prispôsobia meniacej sa postave. Empírové šaty, maxi šaty a zavinovacie šaty sú skvelé možnosti, ktoré sa prispôsobia vášmu rastúcemu brušku.

2. Áno farbám a potlačiam!

Tehotenstvo je časom, kedy môžete osláviť svoje telo a ukázať svoj štýl. Nebojte sa siahnuť po výrazných farbách či potlačiach. Šaty v žiarivých odtieňoch ako žltá, ružová, modrá a červená sú skvelou voľbou. Kvetinové potlače sú tiež obľúbenou možnosťou, ktorá môže pridať trochu šmrncu do vášho šatníka.

3. Nebojte sa experimentovať!

Existuje veľa rôznych štýlov tehotenských šiat, ktoré sa hodia na rôzne príležitosti. Napríklad košeľové šaty sú ideálne do práce alebo na bežné výlety, zatiaľ čo spoločenské šaty sú ideálne na formálne udalosti. Experimentujte s rôznymi štýlmi a nájdite ten, ktorý vám najviac vyhovuje.

Empírové maxi šaty

Empírové šaty sú perfektnou voľbou pre tehotné ženy, pretože sa od pása rozširujú, prispôsobujú sa rastúcemu brušku a vytvárajú lichotivú siluetu. Sú obľúbenou voľbou medzi tehotnými ženami, pretože poskytujú dostatok priestoru pre rastúce bruško bez toho, aby obetovali štýl či pohodlie.

Maxi šaty sú navyše letnou stálicou, ktorá lichotí každému typu postavy a môžu v nich vyniknúť aj tehuľky! Tento typ šiat poskytuje maximálne pohodlie a zároveň vám dodáva elegantný a zoštihľujúci vzhľad. Jemne lesklý materiál a poodhalené ramená týchto krásnych spoločenských šiat z vás urobia skutočnú bohyňu!

Zavinovacie šaty

Zavinovacie šaty sú ďalšou vynikajúcou voľbou obľúbenou medzi tehuľkami, pretože sú nastaviteľné a dajú sa nosiť počas tehotenstva (aj mimo neho). Štýl zavinovania vám umožňuje prispôsobiť strih a líniu pásu podľa toho, ako vaše bruško narastá, čím zaistí dostatok pohodlia a štýlu počas celého tehotenstva. Pre maximálne pohodlie hľadajte zavinovacie šaty vyrobené z mäkkých priedušných látok, ako je džersej alebo bavlna.

 

Tehotenstvo je špeciálny čas a výber dokonalých šiat vám môže pomôcť cítiť sa sebavedome a pohodlne. Pri nakupovaní šiat vždy uprednostňujte pohodlie a nebojte sa experimentovať s rôznymi štýlmi a doplnkami. Nech už je váš osobný štýl akýkoľvek, u nás určite nájdete šaty, v ktorých sa budete cítiť nádherne a štýlovo.

Nezabudnite nás tiež sledovať na Facebooku a Instagrame.

Späť do obchodu