Dámske overaly? Nebojte sa ich – je to láska na prvé oblečenie

Už sa vám stalo, že ste sa niečomu veľmi dlho vyhýbali, no keď ste to napokon prvýkrát vyskúšali, okamžite ste sa zamilovali? My v Mia Dresses sme si isté, že to bude aj prípad overalov. Dámske overaly patria k tým výraznejším, a tým pádom do určitej miery aj odvážnejším outfitom, ktoré na uliciach nevidíme celkom bežne. Prečo? Mnohé z nás sú zvyknuté pohybovať sa vo svojich „zabehnutých koľajach“ a nevystupovať z davu, ani zo svojej komfortnej zóny. Rovnaké jedlo, tá istá cesta do práce, nosenie rúžu v jednom tóne celé roky a denno-denné nosenie typovo podobného oblečenia. Dámske overaly sú tak mnohými zatracované. To však len do momentu, kým im nedáte prvýkrát šancu. Potom sa už stanú súčasťou vášho šatníka natrvalo.

Prečítajte si aj: Béžové šaty: tajomstvo elegancie a všestrannosti

 

Nosenie overalov má svoje výhody 

Overal šetrí váš čas. Jeho oblečením vytvoríte dokonalý a celistvý outfit okamžite. Dámsky overal vás ušetrí toho dobre známeho nekonečného státia pred šatníkom pri rozmýšľaní, s ktorou sukňou či nohavicami skombinujete svoj obľúbený top. Všetky elegantné overaly z nášho eshopu sú v jednofarebnom tóne, a tak ich môžete bez obáv ľubovoľne skombinovať s topánkami a doplnkami v akejkoľvek farbe. Nižšie nájdete naše tipy na overaly, ktoré sú vhodné do práce, do mesta, ale i na rôzne spoločenské príležitosti.

 

Nebojte sa zmien, vykročte z davu a osviežte svoj šatník štýlovým dámskym overalom. Ak vyberáte overal na spoločenskú udalosť, kde vás bude doprevádzať partner, určite si nenechajte ujsť ani našu ponuku pánskych motýlikov, ktoré farebne dokonale prepoja vaše outfity.

Pre viac skvelých tipov, aktuálne novinky a zľavy nás nezabudnite sledovať na Facebooku, Instagrame, Tiktoku či YouTube.

Späť do obchodu