Krátke svadobné šaty alebo keď sa sen stane skutočnosťou

Každé mladé dievča od detstva sníva o princeznovských bielych šatách a náručí svojho milovaného princa, ktorý si ju ponesie až k svadobnému stolu. Má to byť svadobný deň, na ktorý si budete pamätať po zvyšok svojho života. No ako roky plynú, naše fantázie sa menia, starneme a vyvíjame sa s trendmi aj pri výbere svadobných šiat. Z dievčenských čias sa presuňme do súčasnosti, kde svadobné šaty získavajú úplne nový nádych.

Výber svadobných šiat si vyžaduje náležitú prípravu - hodiny strávené listovaním katalógov, prezeraní si fotografií na Pintereste, a v neposlednom rade návštevou svadobných salónov, dúfajúc, že tieto šaty budú konečne tie pravé! 

Napadla vám myšlienka krátkych svadobných šiat? Ak nie, čítajte tento článok do konca! Vieme, že mnohým ženám sen o bielych dlhých svadobných šatách stále trvá, no byť výnimočnou a zažiariť ako nevesta môžete aj tak “trochu inak.”

Krátke svadobné šaty alebo keď sa sen stane skutočnosťou

Ukážte nohy

Áno, reč je o krátkych svadobných šatách, ktoré sa čoraz častejšie ukazujú na titulkách módnych časopisov a figurínach prestížnych svadobných salónov po celom svete. 

Tento štýl môžu nevesty často prehliadať, alebo odmietať len preto, môžu pôsobiť zastaralo, alebo nudne. Svadobné krátke šaty sú v skutočnosti modernejšie a určujú trendy!

Štýl a elegancia

Krátke svadobné šaty môžu byť stelesnením elegancie. Na krátke svadobné šaty sa môžete spoľahnúť - zaručia zmysel pre eleganciu a pôvab. 

"V jednoduchosti je krása,” platí aj pri krátkych svadobných šatách na ramienka. Ľahký padavý materiál okrem iného zaručí pohodlie po celú noc.

Ak ste odvážnejšia a klasika vám nič nehovorí, siahnite po krátkych svadobných šatách s dramatickými lemami, hlbšími výstrihmi, flitrami, výraznou čipkou,alebo vzormi. 

Krátke svadobné šaty alebo keď sa sen stane skutočnosťou
Krátke svadobné šaty alebo keď sa sen stane skutočnosťou

Praktickosť

Prejsť uličkou v krátkych svadobných šatách môže byť predsa len praktickejšie. Mnohé nevesty sa nechcú cítiť obmedzované dlhými róbami. Krátke svadobné šaty môžu pôsobiť lichotivo a zároveň dôstojne.

Farba

Svadobné krátke šaty nemusia byť len biele. Nežné romantické ružové šaty z vás urobia nevestu, o ktorej budú hostia ešte dlho rozprávať. Nežná farba v kombinácii s romantickými vzormi a krajkou sú pre mladú nevestu ako stvorené

Nevesta v smotanových kvetinových šatách? Prečo nie! Rafinovanosť, romantické kvetiny a nadýchaná sukňa sú tým, čo z vás urobia výnimočnú ženu!

Krátke svadobné šaty alebo keď sa sen stane skutočnosťou

 

Nezabudnite nás sledovať na Facebooku a Instagrame.

Späť do obchodu