Šaty na jeseň - úchvatné kúsky, ktoré vám nesmú chýbať

Príchod prvých mrazov, chladných večerov a čoraz kratších dní nám dáva na známosť, že po horúcom letnom počasí prichádza na rad ďalšie krásne ročné obdobie - jeseň. Pre niekoho je jeseň pochmúrnym obdobím, no pre nás je to ďalšia príležitosť, ako zažiariť. Predtým, ako si vyložíte nohy a vezmete do ruky šálku horúcej kávy so šľahačkou, dovolíme si vás vtiahnuť do sveta jesennej módy. Objavte šaty na jeseň, ktoré nesmú chýbať vo vašom šatníku.

Vrstvenie

Jeseň, to je ročné obdobie, ktoré je stvorené na vrstvenie, útulné úplety a farby prírody. Keď sa noci ochladia, no cez deň nás stále zahrievajú slnečné lúče, najlepšou stratégiou na prepojenie denného i večerného outfitu je vrstvenie. 

S príchodom jesene väčšina z nás mení svoj letný šatník za jesenný. Naša rada znie: S príchodom septembra nemusíte hneď baliť letné šaty. Spojením maxi šiat s dlhými, mohutnými, otvorenými, pletenými kardigánmi na večer, môžete zostať stále šik. V bordových spoločenských šatách s rozparkom, ktorý sa postará o jedinečný vzhľad, zase vyniknite na každej spoločenskej udalosti. Romantické šaty v smaragdovej farbe potešia dámy, ktoré rady zakrývajú svoje nedostatky. Vďaka strihu a dlhým rukávom v okúzľujúcej farbe sú skvelou voľbou na jeseň. 

 

Farby

Aj napriek tomu, že sa leto končí a nahrádza ho pochmúrna, studená jeseň, ktorá je charakteristická tmavšími a menej výraznými tónmi farieb, nebojte sa experimentovať aj naďalej. Jeseň so sebou prináša farby, ktoré sa hodia každej žene. Pripravte sa na dávku horčicovej, bordovej, červenej, zelenej, či modrej.  

Zelené dlhé šaty s rukávmi dokonalou ukážkou, ako byť za dámu aj počas jesene. Zaujímavý strih šiat v kombinácii s voľnou padavou sukňou sa postará o vaše pohodlie počas celej noci. Tmavomodré šaty s mašličkami so sebou nesú ženskosť, jemnosť a zmyselnosť aj počas jesene. Sú ideálnou voľbou šiat na prichádzajúcu sezónu plesov a stužkových.   

Noste, čo milujete

Či je jeseň, jar, leto, alebo zima, predovšetkým noste šaty, v ktorých sa cítite pohodlne. Ak vám niečo nesedí, alebo si nie ste 100 % istá, že toto sú šaty pre vás, jednoducho si ich nekupujte. Dobrá rada nad zlato: Len v šatách, v ktorých sa budete cítiť sama sebou zažiarite.

Nezabudnite nás sledovať na Facebooku a Instagrame.

 

Späť do obchodu