6 jedinečných šiat pre družičky na jeseň

Leto je oficiálne za nami, no svadobná horúčka pokračuje. Pri plánovaní svadby sú veci, na ktoré nesmiete zabudnúť a potom veci, na ktoré je dobré, ak pomyslíte. Medzi druhú skupinu patria aj nevestine družičky, ktoré okrem svedkov, majú jednu z najdôležitejších rolí. Sú “prvou pomocou” pre nevestu a ich práca začína už behom svadobných príprav.

Ak nazrieme do minulosti, družičky sa tradične obliekali do rovnakých šiat, aby boli neveste podobné čo najviac. Rovnaká farba a štýl môžu byť stále bezchybné, ale existuje aj množstvo iných spôsobov, ako obliecť dievčatá. Objavte naše tipy na 6 jedinečných šiat pre družičky na jeseň.

6 jedinečných šiat pre družičky na jeseň

Emília
 
Už po tretíkrát som si objednala šaty z tejto stránky a patrilo by sa pochváliť za rýchle dodanie, kvalitu a veľkú spokojnosť, ďakujem a už sa teším na ďalší nákup ❤️ Emília.
6 jedinečných šiat pre družičky na jeseň

Domi
 
Su naaadherne ❤️ Uz sa tesim, kedy si ich obleciem ❤️

Romantickosť a nežnosť

Ako by to bolo, keby družičky nepôsobili sladko a romanticky? V týchto pudrových lesklých spoločenských šatách budú ako jemné éterické víly, ktoré budú stáť po boku nevesty počas celého večera.

Leský materiál a poodhalené ramená sú zárukou pohodlia počas celého večera.

3 odtiene modrej

Modré spoločenské šaty sú tu pre všetky družičky, ktoré sa nechcú stratiť v dave. Či už si zvolíte tmavomodrú alebo ostanete verné klasike, v modrých šatách zaručene prilákate každý pohľad.

Pre milovníčky nežných a elegantných vzhľadov odporúčame tieto svetlomodré midi šaty s volánovými rukávmi.

Nádych jesene

Hrdza, dymové a bordové tóny sú farbami, ktoré sú stvorené pre čarovné jesenné obdobie. Pre všetky milovníčky jednoduchosti a pohodlia budú šaty s dlhým rukávom na jeseň ako stvorené.

Tieto krásky s dlhými rukávmi, výstrihom v tvare V a dlhou padavou sukňou dodajú družičkám zmyselnosť a pôvab.

Najlepšie kamarátky nevesty  

Smaragdová farba je klenotom spomedzi farieb, rovnako ako družičky, najlepšie kamarátky nevesty, ktoré tu budú pre ňu. 

Šaty na družičkách okrem pútavej farby zaujmú aj svojim čipkovýmprevedením na prednej strane.

Kráľovné večera

Samozrejme, až po neveste! Tieto šaty urobia z družičiek hviezdy, v ktorých nebudú mať problém pretancovať celú noc. Odhalené ramená a rafinovaný rozparok zaručia ich neprehliadnuteľnosť. 

Navyše, v týchto elegantných a noblesných dlhých spoločenskách šatách z príjemného materiálu sa budú cítiť spokojne po celú noc!

Strieborné spoločenské šaty s rozparkom >>>

6 jedinečných šiat pre družičky na jeseň
6 jedinečných šiat pre družičky na jeseň

Nevestine kvetinky

Romantické šaty so vzorom kvetín budú vždy výbornou voľbou mladých družičiek. 

Príjemná farba so vzorom jemných kvetiniek učaruje pohľad každému. Nevesta ako “lúčna víla” vynikne medzi “jemnými kvetinkami.”

<<< Staroružové kvetinové šaty

Nezabudnite nás sledovať na Facebooku a Instagrame.

Späť do obchodu