Ako si vybrať šaty na stužkovú

Večer, ktorý zostane v pamäti na celý život, je pre mladé dievča príležitosťou ako zažiariť! Ukázať “svetu” ako z malého dievčatka vyrástla dospelá a krásna žena, aj o tom je stužková. 

Výber šiat na takúto vzácnu príležitosť netreba podceňovať. My vás, milé dievčatá, chceme uistiť, že každá žena môže vyzerať úžasne! V článku vám poradíme, ako si vybrať spoločenské šaty na stužkovú podľa typu postavy.

Typy postáv

V skutočnosti neexistuje žiadna norma, ako by malo ženské telo vyzerať. Všetko závisí od genetickej konfigurácie každej ženy a biológia sa o módu nestará. Napriek tomu existuje niekoľko všeobecných kategórií postáv, ktoré pomáhajú vybrať najlichotivejší strih šiat pre každý typ postavy.

Pekné splývavé šaty, padli ako uliate, veľkosť L na nie veľmi chudú postavu 170cm + 5cm podpätky. Krásne, ako na fotke. Objednala som si viac šiat, rýchle doručenie, kvalitne zabalené (nie len tak hodené do sáčku), vyskúšala, vrátila tie, ktoré nesedeli a peniažky boli rýchlo vrátené na účet. Veľká spokojnosť. 
 

JABLKO

Vyznačuje sa okrúhlym tvarom tela, zvyčajne širokými ramenami, väčším poprsím, menším a nedefinovaným pásom. Na tento typ postavy skvele sadnú modro-ružové šaty s krajkou a krásne nadýchanou sukňou. V týchto čiernych šatách sa každé dievča bude cítiť ako princezná. Šaty, ktoré odvedú pozornosť od pása a zaujmú roztomilými mašličkami, sú pre typ jablka ako stvorené.

HRUŠKA

Širšie boky a stehná, menšie ramená a poprsie. Inak nazývané aj telo v tvare lyžice, odpúta pozornosť zelenými šatami, ktoré majú zdobenú sukňu romantickými volánmi. Do týchto šiat sa zamiluje milovníčka neobyčajných kúskov. Zelená farba šiat dokonale podčiarkne slávnosť stužkovej. Dievčatá s postavou v tvare hrušky okúzlia aj v jemných svetlomodrých šatách s elastickým a príjemným materiálom.

OBDĹŽNIK

Obdĺžnikový tvar tela, ktorý sa tiež nazýva rovný alebo atletický typ postavy, predstavuje pomerne rovnomerné rozmery s rovným pásom. Ak sa rozhodneme zamerať na hornú polovicu tela, snažíme sa upútať pozornosť na ruky, ramená a zvýrazniť pás. Svetlomodré spoločenské šaty s rozparkom zvýraznia ženské krivky. Tento typ postavy vynikne aj šatami s výstrihom do tvaru V, jemne stiahnutým pásom a vyzdobenými rukávmi na smaragdových spoločenských šatách.

OBRÁTENÝ TROJUHOLNÍK

Obliekanie pre takýto tvar postavy je o vyvážení širokých ramien tým, že upriamime pozornosť na dolnú polovicu tela. Šaty, ktoré dodajú objem bokom a nohám a vďaka prešívanej ozdobnej látke sa postarajú o neprehliadnuteľný vzhľad, budú skvelou voľbou. To, že v jednoduchosti je krása, dosvedčia aj jemné šaty s rozparkom, vďaka ktorému vynikne každý krok mladej slečny.

PRESÝPACIE HODINY

Postava s týmto typom sa vyznačuje rovnomernými rozmermi pŕs a bokov a výrazne užším pásom. Dievčatá s takýmto typom postavy by mali ukázať svoj pás a zvýrazniť krásne ženské krivky. Červené priliehavé šaty s poodhalenými ramenami dokonale podčiarknu ženskosť. Alebo, šaty so stiahnutým pásom a lesklým materiálom, sú pre ženy typu postavy presývacích hodín ako stvorené.

 

Nezabudnite nás sledovať na Facebooku a Instagrame.

Späť do obchodu