Čo si obliecť na letnú svadbu ako hosť

Čaká vás letná kamoškina svadba, na ktorú sa veľmi tešíte, no zároveň sa bojíte, pretože chcete vyzerať nádherne a štýlovo a zároveň sa cítiť pohodlne a príjemne, no ešte ste nenašli ten dokonalý outfit, ktorý neprepotíte hneď na obrade? Sme tu pre vás a nenecháme vás v štichu! Aby sme vám hľadanie uľahčili, zhrnuli sme niekoľko nápadov na letné svadobné outfity pre dámy - od elegantných šiat až po štýlové doplnky, v ktorých určite zažiarite. 

Chystáte sa na letnú dovolenku? Zistite, čo si zbaliť tak, aby ste boli šik.

Ako doladiť letný svadobný outfit:

1. Čo sa týka obuvi, uprednostnite pohodlie! Pravdepodobne budete na nohách značnú časť dňa, takže je nevyhnutné mať topánky, z ktorých vás nebudú bolieť nohy. Sandále alebo remienkové lodičky sú ideálnou voľbou. Dokonale ladia s každými elegantnými šatami a umožnia vašim nohám dýchať. Vyhnite sa ihličkám, pretože sa môžu zaboriť do trávy. 

2. Chráňte sa pred slnkom! Aj keď chcete na letnej svadbe vyzerať módne, je tiež nevyhnutné chrániť sa pred ostrými slnečnými lúčmi. Ak sa svadobný obrad a hostina konajú vonku, môžete svoj outfit doladiť štýlovým klobúkom alebo slnečnými okuliarmi

3. Uistite sa, že máte vhodné doplnky - stavte na kúsky, ktoré sú jednoduché a elegantné. Výrazný náhrdelník alebo náušnice môžu pozdvihnúť váš outfit, ale nepreháňajte to. Príliš veľa doplnkov ho zase môže rozbiť, a to predsa nechcete :)

 

 

Letné svadby sú zábavné a nezabudnuteľné udalosti a s dokonalým outfitom a doplnkami si môžete vytvoriť nezabudnuteľný vzhľad, vďaka ktorému sa budete cítiť sebavedomo a krásne. Pri hľadaní dokonalých šiat nezabudnite mať na pamäti svoj osobný štýl, ako aj miesto konania a dress code. Užite si oslavu a využite túto skvelú príležitosť ukázať svoj štýl. 

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach Facebook, Instagram, Tiktok a YouTube

Späť do obchodu