Na letnú dovolenku štýlovo a komfortne

Začína nám obdobie letných dovoleniek a s ním aj každoročné útrapy s balením, ktorými si každá z nás musí, žiaľ, prejsť. Aby na vás partner nemusel hodiny mlčky pozerať, ako sa márne trápite s kombinovaním v obave, že mu nezostane priestor ani na zubnú kefku, pripravili sme pre vás pár šikovných nápadov, čo si zbaliť na letnú dovolenku.

Zopár užitočných inšpirácií nájdete aj v článku: Oslávte príchod jari v kvetinových šatách >>>

Ak ste skôr konzervatívnejší typ a preferujete viac zahaľujúce kúsky, máme pre vás pár modelov, v ktorých sa budete cítiť komfortne a očarujúco. Nie každá z nás sa cíti pohodlne v krátkych sexy šatách. To ale neznamená, že nemôžeme byť sexy.

Výberom šiat, ktoré čo-to zahalia, práve naopak, veľakrát dosiahnete tento cieľ a zaujmete okolie svojim sofistikovaným a príjemným vzhľadom. Inšpirujte sa modelmi, ktoré sme pre vás pripravili.

 

Dôležité je vybrať si šaty podľa toho, v čom sa cítite sebavedomo a komfortne. Či už sú to jemné romantické, krátke a vzdušné alebo tesné a sexy šaty, musíte byť s nimi maximálne spokojná a stotožnená. Jedine tak budete svoj kúsok vedieť plnohodnotne odprezentovať a tešiť sa zaslúženému obdivu.

Sledujte nás aj na Facebooku alebo Instagrame.

Späť do obchodu