Tipy pre nízke dievčatá: ako nájsť dokonalé šaty

Byť nízkou je pre mnohé ženy rozkošnou a žiaducou vlastnosťou, no niekedy môže byť hľadanie dokonalých šiat skľučujúcou úlohou. Nízke dievčatá sa častokrát stretávajú s ťažkosťami pri výbere tých správnych šiat. Ale nebojte sa! Máme pre vás niekoľko skvelých tipov a trikov, ako nájsť tie dokonalé šaty pre nízke ženy a na každú príležitosť.

Prečítajte si aj: Oslávte príchod jari v kvetinových šatách

Typy šiat pre nízke ženy

Pre ženu môže byť hľadanie tých správnych šiat náročnou úlohou, ale my vám pomôžeme nájsť tie pravé. Toto sú ideálne typy šiat pre nízke ženy:

  1. Áčkové šaty: Šaty v áčkovej línii sú perfektnou voľbou pre nízke dievčatá. Dokonale zvýraznia pás a rozširujú sa do tvaru A, čím vytvárajú aerodynamickú siluetu, ktorá predlžuje nohy
  2. Šaty s vysokým pásom: Tento štýl je ideálny pre nízke dievčatá, pretože stiahnutý pás predlžuje spodnú polovicu tela. Šaty s vysokým pásom sú všestranné a ideálne na každú príležitosť.
  3. Maxi šaty: Mnohé nízke dievčatá vylučujú maxi šaty v domnienke, že budú vyzerať ešte kratšie. Avšak, so správnym strihom a potlačou môžu byť maxi šaty pre nízke ženy skutočne lichotivé. Rozhodnite sa pre maxi šaty s vysokým pásom a kratším spodným lemom, aby ste svojej výške pridali jeden alebo dva centimetre.
  4. Zavinovacie šaty: Zavinovacie šaty sú skvelou voľbou pre akýkoľvek typ postavy, ale obzvlášť lichotia nízkym dievčatám, pretože krásne zvýrazňujú pás

 

 

Nájsť perfektné šaty pre nízke ženy sa môže zdať náročné, ale so správnymi znalosťami a tipmi sa to dá. Áčkové, s vysokým pásom, puzdrové, maxi alebo zavinovacie šaty sú ideálne pre nízke dievčatá. Nezabudnite svoj outfit doplniť o šperky a topánky, ktoré dotvoria váš vzhľad.

Sledujte nás aj na Facebooku alebo Instagrame.

Späť do obchodu