Noste pierka s noblesou

Môžete ich buď milovať alebo nenávidieť. Nič medzitým. Faktom je, že ak to s nimi preženiete, ľahko sa stanete vďačným terčom kritiky. No ak ich viete nosiť vkusne, dokážu byť povestnou čerešničkou, ktorá vás razom premení na kráľovnú večera. A nezáleží na tom, či sú len zaujímavým detailom alebo dominantou šiat. V oboch prípadoch stačí dodržať pár jednoduchých pravidiel a verte, že váš štýl posunú na vyššiu úroveň. Stále ste v tábore číslo dva? Možno vás náš výber presvedčí si divoké pierka konečne zamilovať.

Prečítajte si aj: Spoločenské šaty pre široké plecia: Urobte z nich prednosť

Vo vedľajšej úlohe

V našej ponuke spoločenských šiat nájdete niekoľko modelov, ktoré vám jemnučkými pierkami len taktne zahalia ramená. Hoci sú nenápadné, v prípade, že by ste zvolili príliš výrazné šperky, celkový dojem by pôsobil prehnane. Najlepšie urobíte, ak si k nim dáte len náušnice, prípadne jemný náramok. To isté platí aj o doplnkoch. V žiadnom prípade nepokukujte po pierkovaných topánkach či kabelke. Radšej voľte sandálky či lodičky vo farbe šperkov a jednofarebnú kabelku. 

 

Tip: Štýlové rukávy 

Pierka môžu efektne vyzerať aj na šatách s dlhým rukávom. Práve tento štýl patrí už niekoľko mesiacov k najhorúcejším módnym trendom, tak prečo ho nevyskúšať aj v prípade plesových šiat? Hoci tento model pôsobí na prvý pohľad veľmi decentne, v skutočnosti je kombináciou tých najpríťažlivejších prvkov, aké spoločenské šaty môžu mať. Tzv. trumpet strih vám krásne zvýrazní krivky, zatiaľ čo výstrih a rozparok odhalia tak akurát odhalenej kože. Rukávy s riasením na ramenách zakončené pierkami budú už len povestnou bodkou vášho dokonalého štýlu.

Smaragdové priliehavé šaty s pierkami >>>

V hlavnej úlohe

Ak čítate tieto riadky, tušíme, že patríte k ženám, ktoré rady pútajú pozornosť. V týchto šatách sa vám to určite podarí. Ide o obľúbený model, ktorý máme v ponuke v dvoch svetlých a dvoch tmavších farbách. Líšia sa len strihom sukne. Pierka hrajú dominantnú rolu, a ani sa im to nesnažte prekaziť. Najkrajšie vyniknú, ak si obujete sandálky s remienkom, vlasy necháte rozpustené a zo šperkovnice vyberiete len veľmi jednoduché visiace náušnice či tenký náramok.  

 

Tip: Len pre najodvážnejšie

Na záver sme pre vás odložili šaty, ktoré sa s pierkami pohrali skutočne netradične. Pokrývajú celú ich spodnú časť, no pritom si ich na prvý pohľad sotva všimnete. Tajomstvo je v tom, že sú v rovnakej farbe a nevytŕčajú viac, než je treba. V našej ponuke ich nájdete vo vášnivej červenej farbe. Tak čo, trúfnete si zažiariť?

<<< Červené flitrované šaty s pierkami

 

Pre viac jedinečného obsahu zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu