Tipy na jednoduché svadobné šaty

Hľadanie dokonalých svadobných šiat je jednou z prvých vecí na ich zozname našich predsvadbových úloh. S toľkými peknými možnosťami a strihmi, ktoré máte k dispozícii, si možno kladiete otázku, ktoré šaty sú pre vás tie pravé. V tomto článku si ukážeme niekoľko tipov obľúbených jednoduchých svadobných šiat, ktoré si naše zákazníčky zamilovali.

1. Morská panna

Chcete počas svadobného dňa ukázať svoje krivky? Šaty strihu morskej panny patria medzi najlichotivejšie. Tieto šaty majú užší strih cez hrudník a pás, pričom sa nápadne rozširujú okolo kolien. 

Tento štýl je skvelý pre nevesty, ktoré chcú ukázať svoje krivky a zároveň sa chcú hravo hýbať na parkete

Biele flitrované šaty spustené na ramená >>>

Tipy na jednoduché svadobné šaty

2. Áčkový strih

Ak nie ste úplne pripravená na extravagantné svadobné šaty, áčkový strih je skvelou strednou cestou. Táto silueta lichotí takmer každému a zároveň vám poskytuje dostatok priestoru na pohyb, tanec a interakciu s vašimi hosťami. Ak chcete svoje šaty ozvláštniť, prekryte sukňu v páse stuhou s ozdobnými kvetmi, korálkami alebo inými prvkami, ktoré vám dodajú štýl.

Tipy na jednoduché svadobné šaty

3. Výstrih do V

Možno si pomyslíte, že výstrih do V je najlepším spôsobom, ako upútať na dekolt, ale v skutočnosti je to úplne naopak – výstrihy v tvare písmena V pomáhajú upútať pozornosť na váš krk a kľúčnu kosť, nie na poprsie. 

Výstrih do V je jedným z najobľúbenejších tipov jednoduchých svadobných šiat.

<<< Biele spoločenské šaty s krajkou
a tylovou sukňou

4. Dlhá padavá sukňa  

Ak patríte medzi nevesty, ktoré chcú zakryť svoje boky, upriamte všetku pozornosť na dekolt a výstrih šatami s vysokým pásom a dlhou padavou sukňou. Tento strih je ideálny pre jablkové a obdĺžnikové tvary tela.

5. Krajka

Voľbou šiat s krajkou nikdy nič nepokazíte. Práve naopak, krajka pôsobí vždy zvodne a honosne. Tieto krásne spoločenské šaty majú navyše sukňu z tylu, ktorý za sebou zanecháva luxusný nádych.

6. Odhalená noha

Vysoký rozparok na akýchkoľvek šatách pôsobí sexi - s týmto štýlom sa naozaj nestretnete len na červenom koberci. 

Tento typ šiat sa hodí ženám vyššieho vzrastu, keďže dlhé nohy a krásne tvarované telo sú pre tieto šaty nevyhnutnosťou. 

Ak máte dostatok sebavedomia a chcete, aby vaša ženskosť žiarila aj počas svadobného dňa, tento typ je pre vás ako stvorený.

Bielo-telové spoločenské šaty s tylovou sukňou a rozparkom >>>

Tipy na jednoduché svadobné šaty

Nájsť dokonalé, a zároveň jednoduché svadobné šaty sa občas zdá náročné. S toľkými rôznymi siluetami, štýlmi, tkaninami a ďalšími možnosťami môže byť ťažké nájsť tie pravé. Ak plánujete svadbu, vždy je dobré mať predstavu o tom, čo by ste chceli, ale nebojte sa vyskúšať aj iné štýly. Nikdy neviete, kde na vás budú čakať vaše vysnívané šaty.

Nezabudnite nás sledovať na Facebooku a Instagrame

Späť do obchodu