Čo si obliecť na svadbu ako hosť

Prišla vám pozvánka na svadbu od vašej najlepšej kamarátky, sesternice, či manželovej sestry? Áno! Eufória a radosť z príjemnej životnej udalosti sú na mieste, no väčšinou pominú hneď, ako sa zamyslíte, čo si na svadbu oblečiete. Šatník plný vecí, no nemáte si čo obliecť. Fráza a niekedy aj krutá realita, ktorú pozná snáď každá z nás. Byť svadobným hosťom je pocta a vyžaduje si aj svoju náležitú prípravu. Spoločenská udalosť, kde môže každá žena vyniknúť a zažiariť. Pozor však na nevestu! Tá musí byť v ten večer kráľovnou!

 

Formálnosť

Vzhľadom k tomu, že svadby sú udalosti, ktoré sa častokrát konajú v kostole, na úrade, či v synagóge, je vhodné dodržať určitú úroveň formálnosti a rešpektu. Pokiaľ sa svadobný obrad koná už v spomínanom chráme, je na mieste zachovať si decentnosť a zároveň veľkoleposť, ktorá ku svadbe jednoducho patrí.

S telovými spoločenskými šatami  budete vyzerať zvodne a zároveň nevtieravo. Jemná krajka s vkusnými vzormi kvetov dodáva outfitu nádych luxusu. Pozornosť si zaslúži aj dlhá sukňa z padavého saténu, ktorá sa hodí na teplejšie, ale aj chladnejšie dni.

Ak ste rodená romantička a honosnosť nechávate skôr bokom, ružovo – fialové šifónové šaty s kvetinami si zamilujete! Vzdušný materiál, jemné kvetiny a decentne odhalený chrbát sú tým, vďaka čomu budete pôsobiť nežne a zároveň formálne. 

 

 
 

Farebnosť

Medzi svadobné dilemy „dress codu,“ patrí farba šiat. Svadba je radostná udalosť, a preto by ste mali aspoň na chvíľu zabudnúť na tmavosivú farbu. Využite túto spoločenskú udalosť ako príležitosť, pohrať sa s farbami!

Marhuľkové šifónové šaty sú priam stvorené na toto ročné obdobie. V šatách budete vyzerať sviežo, jemne a šarmantne, nielen vďaka príjemnej teplej farbe, ale aj strihu a materiálu, ktoré z vás urobia dámu!

Kvetinové potlače sú takisto skvelým výberom ako osláviť radostnú spoločenskú udalosť. Smotanovo – kvetinové midi šaty sú jednoducho stvorené na svadbu! S rafinovane odhalenými ramenami budete hviezdou nielen tanečného parketu. Kombinácia modrých kvetov a bielej potlači dodá elegantnosť a zároveň výnimočnosť.

Nezabúdajte na to, že šaty sú len jedným prvkom skvelého outfitu. Okrem toho, že si vyberiete pekné šaty, doplnky ako šperky, topánky, či kabelka sú prvkami, ktoré vás vyšperkujú k dokonalosti! 

 

 Nezabudnite nás sledovať na Facebooku a Instagrame
Späť do obchodu