Kvetinové šaty na každú príležitosť

Už dávno neplatí, že kvety sa hodia len na jar, alebo v lete. Šaty s kvetinovými vzormi sú vhodné na každú príležitosť a do každého počasia! Ak ešte stále neveríte, poďme sa na to pozrieť spoločne.

Verte, alebo nie, kvetinové šaty sú v sezóne neustále, avšak je dôležité, aby boli správne nakombinované a zapadli do konkrétneho štýlu a na danú príležitosť. My vám poradíme, ako na to!

Na rande

Keď myslíme rande, tak práve kvetinové šaty dávajú možnosť zažiariť! Prechádzky po parku, návšteva múzea, kina, či reštaurácie, sa zapíše nielen do vašej pamäte, ale aj do pamäte nádejného „princa na bielom koni.“ 

Buďte nežnou a zároveň príťažlivou, vďaka svetlomodrým kvetinovým šatám. Tieto romantické šaty s obopnutým pásom a voľne spustenou sukňou zvýraznia ženské krivky, a vďaka nim z vás nespustí oči! 

S farebnými kvetinovými šatami budete na romantickej večeri za dámu zahalenú do kvetín. Pre tie, ktoré preferujú na prvom rande nohavice, no zároveň nechcú stratiť ženskosť a jemnosť, farebný kvetinový top s nadýchanými rukávmi a odhalenými ramenami, dodá šmrnc celému outfitu! 

 

Na svadbu, či rodinnú oslavu 

Ukážte sa na formálnej príležitosti v dlhých kvetinových šatách, ktoré zahalia, čo majú a aj napriek tomu podčiarknu vašu ženskosť. Romantické duše si prídu na svoje s ružovo-fialovými šifónovými šatami, ktoré decentne odhalia chrbát a vďaka dlhej, vzdušnej sukni, sa budete cítiť pohodlne. Nežné kvetiny v odtieňoch ružovej a svetlomodrej dodajú na vážnosti, no zároveň z vás urobia kráľovnú večera

 

Do práce 

Obliecť sa do práce a cítiť sa komfortne a zároveň jedinečne nebolo nikdy jednoduchšie. Kancelárske prostredie mnohokrát zodpovedá formálnemu „dress codu,“ a preto šaty so zahalenými ramenami, áčkovou sukňou a príjemným kvetinovým vzorom zdôraznia ženskosť, no zároveň poukážu na dôležitosť pracovnej morálky

Ak bojujete s nechcenými krivkami, s ružovými midi kvetinovými šatami, zaboduje každá z vás! Vykúzlia z vás šarmantnú dámu a vďaka materiálu a strihu, ktorý zakryje nedostatky, sa budete cítiť pohodlne aj niekoľko hodín na kancelárskej stoličke, v aute, alebo na nohách.  

 

 

Nezabudnite nás sledovať na Facebooku a Instagrame.  

Späť do obchodu