Čierna nikdy nevyjde z módy!

Veda hovorí, že oblečenie, ktoré nosíme, ovplyvňuje naše správanie, postoje, osobnosť, náladu, sebavedomie a dokonca aj spôsob, akým komunikujeme s ostatnými. Určite ste si všimli, že módne trendy a štýly rôznych farebných kombinácií prichádzajú a odchádzajú takmer nonstop. Častokrát si ani nestíhame uvedomiť, čo je trendom, no vzápätí je „in“ niečo iné. Niekedy je ťažké udržať krok s najnovšími novinkami tak, aby sme kúsky v našom šatníku neustále nevymieňali za nové. Avšak, k tomu, aby ste držali krok s výkrikmi módy, stačí málo. Ako na to?

Čierna nevyjde nikdy z módy!

Nadčasová čierna

Ak sa hlbšie zamyslíme a poobzeráme vôkol seba, uvedomíme si, že čierna farba je v kurze stále! Prečo? Čierna je farbou hraníc a autority, symbolizuje sofistikovanosť, silu, dramatickosť, eleganciu, no zároveň aj formálnosť a akúsi tajomnosť.

Stačí malá štipka nápaditosti a čierne midi šaty na viazanie z vás urobia dámu! Zmeňte viazanie, účes, doplnky a nový outfit je na svete! A to naozaj pri každej príležitosti.

Zobraziť šaty

Čierna krajka a sexi strih

Ak patríte medzi dámy, ktoré rady ladia a kombinujú svoje outfity, čierna je pre vás určite ideálnou farbou. Prichádza ako záchranca, keď potrebujete niečo doladiť, hoc aj s ďalšou náhodnou a výraznejšou farbou. S čiernou dokážete vrstviť nielen rozličné materiály, ale aj vzory a nemusíte si s tým naozaj lámať hlavu. 

Ideálnou voľbou sú čierne priliehavé midi šaty s krajkou, ktoré zvýraznia ženské krivky, no zároveň otvárajú možnosti pohrať sa s mužskou fantáziou. Čierna krajka a sexi strih sú presne tou klasikou, ktorá nikdy nevyjde z módy!

 

Je neporaziteľná

Čierna farba vždy bola, je a aj bude elegantná! S každou ďalšou sezónou vo svete módy nám podsúvajú širokú paletu tých najrôznejších farieb, ktoré sú v dané obdobie „trendy a shik.“ Avšak, čierna farba je obľúbená stále. 

Prečo je to tak? Pretože čierna farba je neporaziteľná! Je nadčasová a vyžaruje večnú sofistikovanosť. Vyšperkuje váš outfit k dokonalosti.

Siahnite po čiernych šatách s voľnými rukávmi a stanete sa divou každého večierku. Vkusné a elegantné šaty čiernej farby dodajú štipku tajomnosti, no zároveň príťažlivosti.

Zobraziť šaty

Čierna nevyjde nikdy z módy!

 

Nezabudnite nás sledovať na Facebooku a Instagrame

Späť do obchodu