Tipy na šaty k vianočnému stolu

Najkrajšie sviatky roka sú opäť pred nami. Atmosféra lásky, pohody, rodinného kruhu, ligotavých svetielok a voňavých koláčikov každoročne opantá azda každého z nás. Povedzme si však pravdu, predovšetkým pre nás ženy, sa myšlienka na Vianoce spája aj s nekonečným zoznamom predvianočných príprav. Upratovanie, pečenie, výzdoba a napokon aj príprava štedrovečernej večere. Pokojné zasadnutie k štedrovečernému stolu a šťastné tváre našich milovaných sú vždy našou odmenou za vynaloženú snahu. 

Chceli by sme vám však pripomenúť, aby ste svoju snahu nebrali ako samozrejmosť a nezabudli byť na seba hrdé. Nevyčítajte si drobné nedostatky a sústreďte svoju pozornosť na to, čo všetko sa vám podarilo. K štedrovečernému stolu by ste si mali sadnúť ako skutočné kráľovné. Spokojné, pyšné a vedomé si svojej hodnoty, ktorú do rodiny prinášate. V článku prinášame niekoľko tipov na kúzelné, a zároveň pohodlné šaty k vianočnému stolu, v ktorých sa budete ako kráľovné skutočne cítiť. A na čo by ste mali pri výbere šiat myslieť?

Prečítajte si aj: Šifónové šaty: všetko, čo musíte vedieť

 

Červená, no univerzálna 

Zabudnite na soby, sánky a snehuliakov. Šaty s vianočnými motívmi sú rozkošné, no obliecť si ich môžete prakticky len jeden večer v roku. Skvelou voľbou sú univerzálne šaty v červenej farbe. Tie v nás evokujú vianočný čas, no využiť ich budete následne môcť aj kedykoľvek počas roka.

 

 

Ak patríte k dámam, ktoré musia mať vždy svoju povestnú iskru a outfit, ktorý je neobyčajný, zvoliť môžete trblietavú verziu červenej. Trblietavé šaty oceníte aj v prípade, že sa chystáte vianočný večer prežívať o čosi aktívnejšie a po vianočnej večeri sa namiesto televízie presúvate na nejakú spoločenskú udalosť.

 

V hre je aj zelená 

Pre dámy, ktoré sa príliš výraznej červenej farbe bránia, môže byť tou správnou voľbou tmavozelená. V kombinácií so zlatými doplnkami zaručene vytvoríte ten správny vianočný look.

 

 

Náš zovňajšok v živote, samozrejme, nie je to najdôležitejšie. Pravdou však ostáva, že to, ako sa vnímame, keď sme oblečené pohodlne a pekne, sa premieta aj do našich pocitov. Akýkoľvek outfit zvolíte, prajeme vám krásne a príjemné prežite blížiacich sa sviatočných dní.

 

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach Facebook, Instagram, Tiktok a YouTube

Späť do obchodu