Ako sa obliecť na vianočný firemný večierok podľa Mia Dresses

Blíži sa obdobie Vianoc a s ním prichádzajú aj firemné večierky plné radosti, osláv a, samozrejme, dobrej zábavy. Ako sa však obliecť na túto udalosť, aby ste vynikli a zároveň dodržali firemný dress code? Pre tie z vás, ktoré hľadáte eleganciu a sofistikovanosť, sú spoločenské šaty ideálnym riešením. Tu je niekoľko tipov, ako sa obliecť na vianočný firemný večierok a zároveň zanechať nezabudnuteľný dojem.

Prečítajte si aj: Tipy na šaty k vianočnému stolu

 

1. Zvážte dress code

Predtým, než sa rozhodnete, aké šaty si vyberiete, zistite si dress code udalosti. Ak je špecifikovaný, dodržiavanie dress codu vám pomôže zapadnúť a zároveň sa cítiť pohodlne. Niektoré firemné večierky môžu byť formálne a vyžadovať elegantné večerné šaty, zatiaľ čo iné môžu byť viac neformálne a dovoľovať i kratšie kokteilové šaty či elegantné overaly.

Pri výbere šiat zohľadnite aj svoju postavu a tvar tela. Vyberte si strih, ktorý podčiarkne vaše prednosti a zakryje prípadné nedostatky. Naša ponuka spoločenských šiat je plná rôznych strihov a veľkostí, aby sme vyhoveli každému typu postavy.

Čo je ale na vianočných firemných večierkoch najlepšie? Je to čas, kedy sa kolegovia môžu zbližovať mimo pracovného rámca, uvoľniť sa a podeliť sa o vianočné radosti. Vzťahy medzi kolegami sa v tomto období často posilňujú, pretože sa vytvára priestor pre neformálne rozhovory a zdieľanie osobných príbehov. Zábava a smiech, ktoré sprevádzajú tieto večierky, majú potenciál uvoľniť napätie v tíme a prispieť k lepšej spolupráci a tímovosti v budúcnosti.

 

2. Výber farby: vianočná klasika alebo moderný šmrnc?

Pri výbere farby spoločenských šiat sa môžete riadiť tradičnými vianočnými farbami, ako sú červená, zelená alebo zlatá, alebo si môžete vybrať moderné odtiene, ktoré odrážajú váš osobný štýl. Či už zvolíte klasické alebo moderné odtiene, dôležité je, aby farba lichotila vašej pleti a vyzdvihovala vašu osobnosť. 

Materiál šiat by mal byť vhodný pre chladné zimné dni, napríklad hodváb alebo satén - tieto materiály vám dodajú pocit luxusu, elegancie a rozhodne v nich zažiarite.

 

3. Štýl šiat: krátke, dlhé alebo midi?

Rozhodnutie o dĺžke šiat závisí od formality podujatia a vášho osobného vkusu. Krátke šaty sú ideálne pre viac neformálne večierky, zatiaľ čo dlhé šaty dodávajú dotyk elegancie a sú vhodné pre formálnejšie príležitosti. Midi šaty sú skvelým kompromisom, poskytujú rovnováhu medzi krátkymi a dlhými šatami. Výber správneho strihu je kľúčovým pre pohodlné nosenie a elegantný vzhľad. Zamerajte sa na strihy, ktoré lichotia vašej postave

 

 

Vianočné firemné večierky predstavujú viac než len spoločenskú udalosť – sú to chvíle, ktoré pripomínajú, že za pracovnými stolmi sedia ľudia s rodinami, záujmami a vianočnými tradíciami. Tento čas spája ľudí nielen profesionálne, ale aj osobne, vytvárajúc tak jedinečnú a teplú atmosféru, ktorá nesie v sebe ducha vianočných sviatkov. 

Vianočný firemný večierok je teda vynikajúcou príležitosťou ukázať sa v tom najlepšom svetle. Vyberte si šaty, v ktorých sa budete cítiť sebavedovo a štýlovo. "Oblečte si" úsmev a dobrú náladu a užite si spoločne strávený čas a vianočnú atmosféru radosti a oddychu v kruhu kolegov, ktorá je ideálnym kontrastom ku každodennému pracovnému stresu.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach Facebook, Instagram, Tiktok a YouTube

Späť do obchodu