5 tipov, ako túto jar nosiť overal

Jeden kúsok oblečenia, niekoľko možností. Overaly milujeme z viacerých dôvodov: hodia sa do kancelárie i na večer, nikde netlačia a za každých okolností v nich vyzeráme štýlovo. Pôvodne pracovný odev mužov je dnes prudko módnou záležitosťou. Na čo čakať na letnú dovolenku, keď už teraz ho môžete nosiť s teniskami či v biznis štýle? Nechajte sa inšpirovať kreatívnymi nápadmi na outfity, v ktorých určite nebudete tuctová.

Prečítajte si aj: Ako nosiť na jar vzory na šatách? Nielen kvety sú in

1. Skúste to s teniskami

Po overaloch väčšinou siahame až počas letných mesiacov, no môžu byť skvelou voľbou aj na jarné dni. V našej ponuke nájdete niekoľko modelov s dlhými širokými nohavicami, ktoré sú v aktuálnej sezóne horúcim trendom. Práve tento strih krásne ladí k teniskám. Pôsobí elegantne, no padavé rukávy a vrecká mu dodávajú punc ležérnosti. Odporúčame vám zvoliť vychádzkovú obuv, ideálne na miernej platforme. Ak ste milovníčkou klasických bielych tenisiek, prezrite si overal v odtieni horkej čokolády. Tieto dve farby spolu tvoria nebezpečne trendové kombo.

Tmavohnedý voľný overal - Mia Dresses >>>

2. Opasok v hlavnej úlohe

Byť celý deň v práci elegantná je síce často žiadané, no občas aj poriadne nepohodlné. Vysoké podpätky, úzke sukne, neforemné šaty… skúste to tento raz úplne inak! S biznis overalom v košeľovom strihu, ktorý vám zaručí celodenný komfort bez toho, aby sa stratil efekt dokonale uhladeného štýlu. Siahnite po niektorej z pastelových farieb a narušte jej nežnosť čiernym opaskom. K tomu si obujte trendové mokasíny a môžeme sa staviť, že originálnejší outfit v ten deň vaši kolegovia neuvidia. Okrem toho nezabúdajte, že pánsky štýl je na ženách nesmierne sexi!   

<<< Fialovo-ružový voľný overal - Mia Dresses

3. One color

Menej naozaj môže byť viac. Ak vám táto veta hovorí z duše, uprednostňujete minimalizmus a klasické tóny, bude tento tip pre vás tým pravým orechovým. Ak hľadáte overal v bielej, nude či čiernej farbe, rovnakú zvoľte aj pre všetky doplnky. Takýto outfit pôsobí nesmierne luxusne a pritom úplne nevtieravo. Vedeli ste, že tento spôsob stylingu je obľúbený u ľudí vyznávajúcich tzv. old money štýl? Toto pomenovanie získal podľa módy potomkov aristokratických rodín. Necháte sa túto jar inšpirovať? 

Čierny overal s mašličkami - Mia Dresses >>>

4. Stavte na výraznú farbu

Omrzeli vás všadeprítomné pastely? Ak chcete na jar vyniknúť, siahnite po sýtych farbách. Dokonalou voľbou do premenlivého počasia je cyklaménový overal s dlhými rukávmi. Uvoľnenú elegaciu tohto nápadného kúsku si určite zamilujete už „na prvé vyskúšanie“. Vďaka voľnému strihu nohavíc i rukávov vám nebude ani teplo, ani zima a budete sa v ňom cítiť pohodlne ako v bavlnke. 

<<< Cyklámenový overal so šifónovými rukávmi - Mia Dresses

5. So sakom do práce

Aj vy sa občas pristihnete pri tom, že len bezmyšlienkovite stojíte pred šatníkom a neviete, čo na seba? Vymyslieť nápaditý outfit na každý deň v práci môže byť únavné, najmä pri jarných vrtochoch počasia. Čo takto vytiahnuť zo skrine letný overal, ktorý nosíte na dovolenke? Možno vám ani nenapadlo, že by bol vhodný do práce, no skúste si cezeň prehodiť sako a stiahnuť ho v páse opaskom. K tomu lodičky a máte dokonalý biznis outfit na ďalší deň.  

Koralový priliehavý overal s volánom - Mia Dresses >>>

Hoci je overal len jeden kúsok oblečenia, dá sa nosiť naozaj s nápadom a na mnoho spôsobov. Obliecť sa je povinnosť, no pohrať sa so štýlom, to je vášeň. Nebojte sa občas aj trochu experimentovať, nech vás móda stále baví. Nájdite svoj variabilný kúsok v sekcii overaly.    

Pre viac praktických tipov nás sledujte na FacebookuInstagrameTiktokuYouTube.

Späť do obchodu