Ako nosiť na jar vzory na šatách? Nielen kvety sú in

Chystáte sa prežiť prvé slnečné dni v novom šate? Florálne potlače sú v tomto období obľúbená klasika, no ak chcete svoj jarný šatník osviežiť inými motívmi, máme pre vás na výber hneď niekoľko možností. Tradičné bodky, leopardia koža či kohútia stopa, ale aj aztécke vzory a kresby ako z maliarskeho plátna… nájdite šaty, ktoré vynosíte na jar, no poslúžia vám aj na dlhé letné večery.

Teploty sa cez deň šplhajú do príjemných čísel, no na letné šaty to ešte nie je. Ak sa už neviete dočkať, siahnite po ľahkých šatách s rukávmi. Tušíme, že budú vašou obľúbenou alternatívou týchto dní.

Prečítajte si aj: Chystáte sa na svadbu či oslavu? V kvetinových šatách očaríte všetkých

Aztécke vzory

Sú pohodlné, vzdušné a nesmierne ženské. Šaty v etno štýle v sebe skrývajú temperament latinskoamerických žien. Do chladnejších rán si k nim ešte môžete obuť kovbojské členkové čižmy, ktoré boli hitom jesenno-zimnej sezóny. Navyše, kombinácia bohémskych šiat s koženkovou bundou vytvára snáď ten najpríťažlivejší módny kontrast vôbec.

 

Nesmrteľné bodky

Klasika, ktorá nikdy nesklame. Bodkované šaty sú dievčenské a hravé, no zároveň nadčasovo elegantné. Dôkazom je, že ich s obľubou nosia členky kráľovskej rodiny. Dokonca aj filmovú „pretty woman“ premenili ako mávnutím prútika na ženu z vysokej spoločnosti. Najmä na saténovom podklade pôsobia skutočne luxusne. Náš model sa hodí rovnako dobre do práce i na akúkoľvek spoločenskú udalosť. Vďaka zavinovaciemu strihu sa dokonale prispôsobí vašej postave.

Krémové zavinovacie midi šaty s bodkami - Mia Dresses >>>

Maliarske plátno

Každá sezóna prináša nové trendy, no čo nikdy nevyjde z módy je osobitý štýl. Oblečenie môže byť aj spôsob sebavyjadrenia, tak ukážte všetkým, že máte vnímavú dušu. Pestrá hra farieb, starodávne ornamenty a abstraktné tvary sa nehodia len do galérie. Ak vás viac láka moderné umenie, preneste ho do ulíc v šatách s novinovou potlačou a motívmi ako z obrazu Andyho Warhola. So správnymi doplnkami budete neprehliadnuteľná.  

 

Zvieracia potlač

Buď ich milujete alebo by ste si ich neobliekli ani za nič. No aj šaty, ktoré pôsobia exoticky môžu byť zároveň veľmi elegantné a šik. Dlhý rukáv a midi dĺžka im dodajú dávku serióznosti, čierne doplnky zas punc elegancie. Leopardí vzor nájdete aj v elastickej verzii s riasením či v netypickej farebnej kombinácii

<<< Čierno-hnedé vzorované midi šaty - Mia Dresses

Hit sezóny: Kohútia stopa

Nenápadný, no pritom taký ikonický. Tradičný vzor s názvom kohútia stopa prichádza túto jar v mini veľkosti na sexi šatách sakového strihu. Stavíte skôr na klasickú krémovú či čiernu alebo dovolíte sviežim pastelom pridať vám trošku nežnosti?    

 

 

Prezrite si aj iné vzorované šaty z našej ponuky a vychutnajte si jar oblečená tak, že slovo šarmantná bude odteraz vaším druhým menom.

Pre viac tipov v oblasti módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube.   

Späť do obchodu