Saténové šaty – luxus dostupný pre každého

Hľadáte šaty, ktoré pôsobia luxusne a zároveň sú cenovo dostupné? Rada by ste sa obliekli elegantne a pôsobili noblesne? Ak áno, vašu pozornosť upriamte na saténové šaty. Satén je materiál, ktorý je nielen mimoriadne príjemný na dotyk, ale aj na pohľad. Na svetle vytvára jemné odlesky, čo oceníte najmä na večerných podujatiach, kedy budú vaše šaty vynikať vo svetlách reflektorov. V dnešnom článku vám predstavíme niekoľko tipov na elegantné saténové šaty.

Prečítajte si aj: Ako nosiť na jar vzory na šatách? Nielen kvety sú in

Žiarivé farby v kombinácii so saténom

S príchodom jari prichádza sezóna pestrých, farebných outfitov. Ak máte rada výrazné farby, odporúčame vám cyklámenové saténové šaty s rozparkom. Tieto šaty priam žiaria, a to ako vďaka ich výraznej farbe, tak aj vďaka lesku saténu. Sú mimoriadne ľahké a jemné na dotyk, čo pre vás zabezpečí mimoriadny pocit komfortu. Cyklámenová farba svedčí ako svetlejším blondínkam, tak aj snedým brunetkám. Ak so sebou chcete na nadchádzajúce spoločenské podujatie priniesť dávku sviežosti a pestrosti, výrazné saténové šaty pre vás budú jednoznačne správnou voľbou. 

Cyklámenové saténové šaty s rozparkom >>>

Buďte jemná a elegantná

Výrazné farby nie sú vašim favoritom? Preferujete jemné a zemité tóny farieb? V takom prípade siahnite po hnedých saténových šatách s dlhými rukávmi. Hnedá je decentnou farbou, ktorá sa veľmi jednoducho kombinuje s rôznymi doplnkami. Ak by ste rada outfit s týmito šatami oživili, skombinujte ich s výraznou farebnou kabelkou a extravagantnými šperkami. Šaty s dlhými rukávmi sú vhodné najmä pre večerné podujatia, počas ktorých vás udržia v príjemnom teple. Pre zvýraznenie ženskosti a dosiahnutie atraktívneho looku je do šiat zakomponovaný vysoký rozparok, ktorý však pôsobí mimoriadne decentne.

<<< Hnedé saténové šaty s dlhými rukávmi

Romantická ružová v spojení so saténom

Každá dáma si z času na čas praje byť ako princezná. O tento pocit sa dokážu postarať napríklad vhodne zvolené šaty. Pre dosiahnutie romantického a „princeznovského“ looku siahnite po ružových saténových šatách s rozparkom. Tieto šaty sú stelesnením ženskosti a pôsobia príjemným, romantickým dojmom. Sú ideálnou voľbou na letný večer strávený s vašou polovičkou, ako aj na udalosť, akou je napríklad firemný večierok. Pre zachovanie prirodzeného a nežného vzhľadu k šatám nekombinujte výrazné a extravagantné doplnky, práve naopak – stavte na jednoduchosť. Siahnite po jemných šperkoch a krémovej listovej kabelke, ktorú zladíte s lodičkami alebo sandálmi na opätku.

Ružové saténové šaty s rozparkom >>>

Luxus zahalený v smaragde

Hľadáte šaty na významnú udalosť, akou je svadba vašej kamarátky alebo galavečer? Pokiaľ je vo vašom hľadáčiku luxusný kúsok, ktorý z vás vyčaruje noblesnú dámu, smaragdové spoločenské šaty so saténovou sukňou pre vás môžu byť ideálne. Ich strih je navrhnutý tak, aby lichotil postave – šaty sú v páse zúžené a ich spodnú časť tvorí voľná saténová sukňa s rozparkom. Vďaka svojej dĺžke sú tieto šaty vhodné najmä pre významné spoločenské udalosti, ktoré majú stanovený formálny dress code. Môžete si byť istá, že v týchto šatách sa budete cítiť sebavedomo a elegantne, čo sa odrazí aj na miere vášho pôžitku z danej udalosti. Pre dosiahnutie elegantného vzhľadu k šatám skombinujte výrazné, ale decentné náušnice, jemnú kabelku a s ňou zladené lodičky.

<<< Smaragdové spoločenské šaty so saténovou sukňou

V šatníku každej dámy by sa mali nachádzať aspoň jedny saténové šaty, ktoré sú voľbou na istotu v prípade výberu vhodného outfitu na rôzne významné udalosti. Satén je mimoriadne príjemný materiál, ktorý pôsobí noblesne a zároveň je cenovo dostupný skutočne pre každého. Pri výbere vhodných saténových šiat sa nezabudnite inšpirovať tipmi z dnešného článku.

Pre viac jedinečného obsahu zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu