5 typov šiat na letnú svadbu vonku

Dni plné slnka a rozkvitnutých záhrad nahrávajú romantickým predstavám o svadbe pod holým nebom. Blíži sa váš termín? Tak vám zrejme kradnú spánok najmä dve veci: aby vyšlo počasie a aby ste našli dokonalé šaty, ktoré do prostredia krásne zapadnú. To prvé ovplyvniť nevieme, zato šiat na vašu vysnívanú svadbu máme pre vás hneď niekoľko. V dokonalých strihoch a rôznych štýloch podľa gusta každej náročnej nevesty.      

Atmosféra je uvoľnenejšia a fotky sú krajšie. Nečudo, že svadby vonku sú čoraz populárnejšie. To však neznamená, že šaty nie sú dôležité. Práve naopak! Otvára sa vám široká ponuka strihov a prevedení, ktoré by ste si inde nemohli dovoliť obliecť. Vyberte si tie pravé, v ktorých prežijete nezabudnuteľné chvíle.

Prečítajte si aj: Spoločenské šaty pre svadobné mamy

Boho štýl

Ideálny typ šiat na svadbu vonku nie je pre každého. Ak ho milujete, zrejme ste tak trochu voľnomyšlienkárka s upratanými hodnotami, láskou k prírode a všetkému krásnemu, čo nás obklopuje. Voľné padavé materiály a naturálne motívy sú poznávacím znamením boho svadobných šiat. Horúcim tipom tohtoročnej svadobnej sezóny sú čipkované šaty so zvonovými rukávmi, véčkovým výstrihom, šifónovou sukňou a efektným detailom v oblasti pásu. Hodí sa k nim jemný make-up a prirodzené vlny s vrkôčikmi, no ak ste zanietená bohémka, pokojne si vlasy ozdobte aj živými kvetmi.

Biele šifónové šaty s krajkou a zvonovými rukávmi >>>

5 typov šiat na letnú svadbu vonku

Ľahučký tyl

Ak plánujete mať svoj deň D vonku, zrejme ste upustili od predstavy ťažkých, vrstvených sukní. Chce to niečo ľahšie! Dokonalou verziou pohodlnej svadobnej sukne, ktorá je zároveň elegantná, je rokmi overený tyl. Obľúbený materiál vám dovolí pretancovať celú noc bez nutnosti sa prezliekať. Okrem toho je obľúbenou voľbou žien, ktoré už na svadbe majú so sebou aj svoje malé ratolesti.

 

Hladké

Pri predstave klasickej svadby a šiat vám naskakujú zimomriavky? Túžite, aby tento dôležitý deň bol skutočne o vás a plánujete tomu podriadiť aj svoj zovňajšok? Tak sa prejavte! Siahnite po jednoduchých midi šatách, ktoré si môžete dotvoriť podľa seba. Pridajte k nim folklórny opasok, motorkárske kanady alebo nechajte svoje deti ozdobiť sukňu kresbičkami ako svojho času Angelina Jolie. Fantázii sa medze nekladú! Faktom však zostáva, že tieto šaty vám po svadbe v šatníku určite nezapadnú prachom, takže budete nielen originálna, ale aj eko.

<<< Biele midi šaty na ramienka - Mia Dresses

Jemná elegancia

V jednoduchosti je krása a nadčasovým štýlom ešte nikto nikdy nič nepokazil. Dokonca ani nevesty nie. Jednoliate biele šaty klasických strihov s padavou sukňou do exteriéru dokonale zapadnú. Toto prostredie dokonca, narozdiel od kostola, znesie aj detail v podobe sexi rozparku. Stačia vám už len jemné vlny a vkusné doplnky a v okamihu z vás bude tá najpôvabnejšia nevesta široko ďaleko. 

 

Svadba na pláži

Je vaším snom kúpiť si letenky, zbaliť kufor, milého a nechať sa oddať na piesku pri mori? Keď už ísť proti prúdu, tak vo veľkom štýle - namiesto šiat zvoľte netradičný svadobný komplet. Opálená pokožka, plážové vlny a ibištek za uchom vám budú dokonalými svedkami. 

Biely krajkovaný komplet - Mia Dresses >>>

 

Či už vám počasie bude priať alebo nie, to, či sa svadba podarí, záleží nakoniec aj tak na vašom vnútornom nastavení. Nenechajte si svoj deň ničím pokaziť. Netrápte sa tým, čo neviete ovplyvniť a naopak, naplánujte si to, čo sa dá. K pohode vám prispeje aj včasný výber šiat, ktoré vás nesklamú.     

Pre viac tipov v oblasti módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube.   

Späť do obchodu