Chystáte sa na svadbu či oslavu? V kvetinových šatách očaríte všetkých

Prineste si kúsok jari do šatníka už teraz, a to v podobe romantických kvetinových šiat. V Mia Dresses máme hneď niekoľko rozličných kúskov a je len na vás, či sa rozhodnete siahnuť po niečom výraznejšom alebo pastelovom. Tieto kúsky sú vhodné na viacero príležitostí a určite v nich zažiarite napríklad na svadbe vašej kamarátky alebo na rodinnej oslave.

Prečítajte si aj: Trendy 2024: aké spoločenské šaty budú vládnuť tomuto roku?

Nežná kráska v bielom

Ste milovníčka bielej farby a kvetov? Potom vás budú nasledujúce kúsky určite zaujímať. V ponuke nájdete napríklad voľné šaty s krátkym rukávom alebo šaty zaujímavého strihu s jedným ramienkom a cyklámenovými kvetinami, ktoré sú zaujímavou voľbou aj pre nevestu.

Pokiaľ nemáte v obľube šaty na ramienka alebo kúsky s odhaleným chrbtom – nezúfajte. Mia Dresses vám ponúka aj pôvabné dlhé šaty, ktorých kvetinový vzor si určite zamilujete hneď na prvý pohľad! Pastelové ruže a ľahký materiál v kombinácii s volánikmi lemujúcimi výstrih, pôsobia nenútene a romanticky, no zároveň dokážu upútať pozornosť naozaj každého.

 

„Rozkvitnite“ v tmavých odtieňoch

V Mia Dresses sa nájde niečo naozaj pre každého. Ak hľadáte zjednotenie elegancie a optimizmu a nie ste fanúšičkou bielej, potom sú pre vás ideálnou voľbou tmavé šaty s jasnými, žiarivými kvetmi. Či už si vyberiete čierne kvetinové šaty alebo tmavomodré šaty s prispôsobivým viazaním okolo krku, zaručene v dave vyniknete. Nič nepokazíte ani čiernymi voľnými šatami, ktoré majú v páse gumičku.

 

Jemná zvodkyňa v objatí ruží

Ruže sú symbolom lásky, krásy a vášne, a patria medzi obľúbené kvety mnohých žien. Sú nadčasové, rovnako ako aj tieto šaty ušité z ľahkého a príjemného materiálu. Vďaka týmto šatám si pripomeniete vašu ženskosť, ale aj čaro lásky. V ponuke nájdete biele, smotanové, zelené aj čierno-cyklámenové šaty s kvetinovým vzorom – po ktorých volá vaše romantické srdce?

 

Pastelová romantička

Pastelové šaty sú stále IN a v spojení s príjemným kvetinovým vzorom vytvárajú dokonalé stelesnenie ženskosti. Marhuľková, staroružová aj svetlomodrá – tieto šaty si zamilovala už nejedna zákazníčka. Neváhajte a na vlastnej koži si vyskúšajte snový a kúzelný pocit, ktorý sa s týmito kúskami spája. Pokiaľ si k nim zvolíte decentné doplnky a celkový outfit doplníte vlasmi v drdole alebo jemnými vlnami, získate si pohľady všetkých naokolo.

 

Nebojte sa farieb

Chcete dodať vášmu šatníku viac života? Vyskúšajte kombináciu žiarivých farieb a kvetov. V týchto šatách sa za vami otočí nejedna hlava a vďaka pohodlnému strihu budete nielen fantasticky vyzerať, ale aj sa fantasticky cítiť. Najlepšie na týchto šatách je, že ani nemusíte vyčkávať na slávnostnú príležitosť, aby ste si ich obliekli – dokonalo sa hodia aj na romantickú večeru vo dvojici.

 

 

Kvetinové šaty ponúkajú nekonečné možnosti štýlu a výrazu každej žene. S ich veselými vzormi a elegantnými strihmi sú ideálnym spoločníkom pre letné pikniky, romantické prechádzky po záhrade alebo elegantné večerné udalosti. Bez ohľadu na to, či preferujete jemné kvetinové vzory alebo odvážne a farebné kombinácie, u nás nájdete šaty, ktoré vyjadria váš jedinečný štýl a osobnosť. 

Pre viac jedinečného obsahu zo sveta módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube

Späť do obchodu