Šaty na stužkovú, v ktorých zažiarite

Stužková je pre každú mladú dámu významnou udalosťou, s ktorou sú, mimo iného, neodmysliteľne spojené aj spoločenské šaty. Práve tie tvoria základ celovečerného outfitu, ktorý vám navždy zostane v spomienkach. Každá mladá dáma je jedinečná, čomu je prispôsobená aj široká ponuka spoločenských šiat. Ak chcete na stužkovej skutočne zažiariť, inšpirujte sa tipmi na výber šiat na stužkovú, ktoré vám predstavíme v dnešnom článku.

Prečítajte si aj: Extravagantné spoločenské šaty

 

Elegantné dlhé šaty na stužkovú s rozparkom

Preferujete dlhé spoločenské šaty, no rada sa cítite extravagantne? Ak áno, ideálnou voľbou pre vás sú dlhé šaty s rozparkom. Tieto šaty pôsobia honosne a zároveň v nich budete pôsobiť skutočne atraktívne – práve vďaka zakomponovanému rozparku. 

Tento kúsok v sebe nesie nádych elegancie a môžete si byť istá, že na stužkovej v nich budete očarujúca. K šatám s rozparkom, ktoré sú na ramienka, odporúčame skombinovať tylové návleky na ruky, ktoré vás jemne zahalia. Nezabudnite na jemné šperky, ktoré podčiarknu vašu eleganciu.

Tmavomodré saténové šaty s vysokým rozparkom >>>

V krátkych šatách sa budete cítiť ako princezná

Ak sa v krátkych šatách a sukniach cítite sebavedome, siahnite po rovnakom strihu aj pri výbere šiat na stužkovú. Vo väčšine prípadov ženy siahajú po dlhých spoločenských šatách, no práve vy môžete byť výnimkou, ktorá vynikne z davu. 

Krátke šaty stále pôsobia veľmi elegantne, a navyše majú jednu veľkú výhodu – počas pretancovanej noci si ich nepristúpite opätkom! 

Pokiaľ vám krátke strihy šiat dodávajú sebavedomie, jednoznačne po takomto strihu siahnite aj pri ich výbere na významnú udalosť, akou je vaša stužková.

<<< Smaragdové krátke šaty s vyšívanými kvetinkami

Jedinečné šaty na stužkovú s dlhým rukávom

V šatách na ramienka sa necítite ako vo svojej koži? Rada by ste uprednostnili šaty, ktoré odhalia len určité partie vášho tela? V prípade, že ste sa tomto popise našli, midi šaty s dlhým rukávom a decentným výstrihom sú ako navrhnuté pre vás. Tieto šaty zahalia partie tela, ktoré si neprajete odhaliť, a zároveň z vás, vďaka hodvábne pôsobiacemu šarmu, urobia kráľovnú večera

Odporúčame vám siahnuť po výraznej farbe, akou je napríklad sýtočervená, ktorá spolu so saténom vyčaruje dokonalú kombináciu.

Červené saténové midi šaty >>>

Jemné a zároveň oslnivé

Rada na seba upriamite pozornosť, no nepreferujete žiadne výrazné, farebné kombinácie? Ak je vaša odpoveď kladná, so zlatými trblietavými šatami nemáte čo pokaziť. Vďaka trblietkam budete počas slávnostného večera doslova žiariť, avšak jemná zlatá farba sa postará o to, aby ste zažiarili skutočne decentne a elegantne. Výhodou zlatých šiat je tá, že podčiarknu pôvab každej mladej dámy, či už ste svetlý alebo skôr snedý typ. K trblietavým šatám odporúčame zvoliť jemné doplnky, ktoré budú čerešničkou na torte.

<<< Zlaté trblietavé šaty s korzetom

Šaty na stužkovú pre každý typ postavy

Voľné spoločenské šaty s dlhým rukávom sú skutočne vhodné pre každý typ postavy – od útlejšej až po plnoštíhlu. Vďaka voľnému strihu, ktorý je zúžený len v oblasti pásu, tieto šaty krásne sadnú každej mladej dáme, ktorá sa chce na stužkovej cítiť sebavedome. Vďaka balónovým rukávom budete pociťovať maximálny komfort, ku ktorému prispieva aj dĺžka šiat, siahajúcich až po zem. Hlboký výstrih a jemné, romantické farebné tóny šiat, podčiarknu vašu prirodzenú ženskosť. 

Svetlomodré šifónové šaty s balónovými rukávmi >>>

 

Majte na pamäti, že šaty na stužkovú si vyberáte len raz za život. Zvoľte si preto tie, v ktorých sa budete cítiť ako skutočná princezná. Vedzte, že pre každú mladú dámu existujú šaty ako zo sna. Tie, ktoré sú ako stvorené pre vás, nájdete v našej exkluzívnej ponuke.

Pre viac jedinečného obsahu zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu