Extravagantné spoločenské šaty

Slovíčko „extravagantný“ môžeme prekladať ako mimoriadny, zvláštny alebo výstredný. Pre každého teda môže byť extravagantné niečo iné. Zatiaľ čo pre jednu z nás môže byť extravagantný už hlboký výstrih na šatách, iná by toto slovo použila až pri najšialenejšej kombinácií rôznych farieb a vzorov. My sa dnes spoločne pozrieme na šaty, ktoré sú mimoriadne, a vašu pozornosť si získajú už na prvý pohľad. Odlišujú sa netradičnými strihmi, vzormi a aplikáciami.

Prečítajte si aj: Ako vyberať šaty pre staršiu dámu

Extravagantné spoločenské šaty s flitrami 

V Mia Dresses nájdete množstvo prekrásnych trblietavých šiat, ktoré žiaria jemnými odleskami a pôsobia veľmi romanticky. Veríme, že aj takéto šaty môžu byť pre niekoho do určitej miery extravagantné, my vám však chceme predstaviť o čosi strhujúcejšie modely. Trblietky vymeníme za flitre a obdivné pohľady za zatajený dych ľudí navôkol. Čo poviete, viete si predstaviť byť na spoločenskej udalosti absolútnym stredobodom pozornosti? V týchto šatách sa tomu určite nevyhnete.

 

Extravagancia v podobe zvieracích vzorov 

Leopardí vzor rozhodne patrí medzi motívy pre odvážne a vo väčšine šatníkov by sme ho hľadali len márne. Nositeľka takýchto šiat sa stáva neprehliadnuteľná a musí rátať so skúmavými pohľadmi okolia. Zvierací vzor o majiteľke prezrádza, že sa nebojí výziev a jej zdravé sebavedomie jej dovoľuje vystúpiť z davu. K takýmto šatám odporúčame zvoliť len veľmi jemné doplnky a nechať vyniknúť jedinečnosť šiat.

 

Šaty s jedným rukávom 

Tieto šaty možno pre vás nebudú extravagantné v pravom slova zmysle. Všetky modely totiž spája elegancia, noblesa a rafinovanosť. Už na prvý pohľad sú však „iné“ a mimoriadne zaujímavé. Šaty netypického strihu s jedným rukávom nájdete u nás skutočne v množstve rôznych prevedení, strihov a farieb. Stačí si vybrať.

 

Mohutné volány 

V kategórií „Extravagantné spoločenské šaty“ rozhodne nesmú chýbať šaty s mohutnými nariasenými volánmi. Bohato riasená volánová aplikácia pôsobí romanticky a zároveň veľmi noblesne. Volány vo vás môžu vyvolávať dojem optického pridávania kíl navyše. Ak však zvolíte šaty v jemných alebo zemitých odtieňoch a vyhnete sa príliš výrazným farbám, opticky dodaného objemu sa nemusíte báť.

 

 

Ako sa hovorí, žijeme len raz! Občas je naozaj veľmi osviežujúce vystúpiť zo svojej komfortnej zóny, odložiť obľúbený outfit šedej myšky a zvoliť šaty, v ktorých na seba strhnete všetku pozornosť. Či už vás to ťahá k elegancii, rafinovanosti alebo sexy odvážnemu kúsku, veríme, že z našej širokej ponuky výnimočných šiat si určite vyberiete. 

 

Sledujte nás i na sociálnych sieťach Facebook, Instagram, Tiktok a YouTube

Späť do obchodu