Šaty do práce nemusia byť nudné: ako si správne vybrať?

Už dávno neplatí, že do práce majú povolený vstup len dámy so sakom a slušnými nohavicami. Popusťte uzdu svojej fantázii a doprajte si pohodlný, no zároveň trošku sexi kúsok. Pokiaľ nezastávate vedúcu funkciu, ktorá si vyžaduje určitý dress code, môžete bez výčitiek siahnuť po výraznejších šatách. Byť zvodná, no zároveň vydržať v danom outfite osem hodín vkuse, môžete byť vo vhodne zvolených šatách! Čítajte ďalej a zistite, ako na to.

Prečítajte si aj: Šaty s dlhým rukávom - jarná klasika do práce

 

Šaty s decentným výstrihom 

Hoci by sa kolegovia potešili, v práci sa radšej zahaľte. Nemusia to byť zrovna svetrové šaty s rolákom, stačí si vybrať také, ktoré nemajú príliš hlboký výstrih, kam by zvykli zablúdiť mužské pohľady. 

Najlepšia je zlatá stredná cesta - a to dať prednosť outfitu s véčkovým výstrihom, ktorý príliš nevzbudí pozornosť u mužských kolegov a u šéfa, ale zároveň vyzdvihne vašu ženskosť. Stredobobom pozornosti budete aj v týchto šatách, ktoré u nás nájdete vo viacerých farbách.

Čierne krátke šaty so zlatými gombíkmi >>>

Elegancia nadovšetko 

Elegantné šaty predstavujú základ outfitov do kancelárie u mnohých dám. 

Business šaty so zvonovými rukávmi, volánikmi a so skladanou sukňou trefou do čierneho, ktorou rozhodne nešliapnete vedľa. Sú stávkou na istotu. Zároveň dodajú ženskosť a sebaistotu, no zvýraznia taktiež profesionálny vzhľad. 

Ak chcete ukázať "tak akurát," siahnite po našich šatách s balónovými rukávmi.

<<< Hnedo-modré krátke šaty s balónovými rukávmi 

Šaty so vzormi 

Geometrické tvary na outfite podčiarknu vašu kreativitu. Ak máte prácu, v ktorej rozvíjate svoju tvorivosť, podporíte ju šatami s rôznymi vzormi. Už niekoľko sezón sa držia na vrchole, takže z módy len tak skoro nevyjdú. Taktiež majú jedno príjemné plus. Správne zvolené vzory dokážu postavu krásne vytvarovať, zvýraznia krivky a opticky zúžia určité partie tela. 

Pre milovníčky výrazných vzorov tieto šaty ako stvorené. Jemný áčkový strih a viazanie v páse krásne podčiarkne vaše krivky. Ak milujete minimalizmus a neutrálne odtiene, možno vás zaujmú naše hnedo-biele krátke šaty s opaskom, a pre milovníčky košeľových šiat tu máme tieto bordové krásky.

Hnedo-biele krátke šaty s opaskom >>>

Nápadité šaty 

Nebojte sa zažiariť. Zlepšíte tak náladu sebe a svojim kolegom, čím sa zmení pracovné prostredie, v ktorom všetko pôjde od ruky! Šaty v žltej, červenej, oranžovej, zelenej alebo kráľovskej modrej farbe to splnia do bodky. Nebojte sa byť o niečo výraznejšia ako vaši kolegovia. 

Ak nie ste šatový typ, stále nie je nič stratené. Overaly alebo elegantné sukne, ktoré taktiež nájdete v ponuke Mia Dresses, oživia váš pracovný deň a zlepšia náladu. Dajte zbohom nude v kancelárii a privítajte začiatok roka v outfitoch, vďaka ktorým zvládnete pracovný kolotoč povinností na výbornú.

<<< Oranžové krátke šaty s dlhými rukávmi

 

Ak hľadáte ten správny kúsok, ktorý vám pomôže vytvoriť skvelý prvý dojem a zároveň vás bude pohodlne sprevádzať po celý pracovný deň, v Mia Dresses určite nájdete svoju ideálnu kombináciu štýlu a pohodlia. 

Pre viac jedinečného obsahu zo sveta módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube

Späť do obchodu