Ako nájsť dlhé letné šaty na každú príležitosť

Leto je o tých dokonalých dlhých šatách, v ktorých sa budete cítiť žensky, príťažlivo a zároveň módne. Či už máte namierené na svadbu, brunch s priateľmi alebo pracovné stretnutie, prinášame vám tipy na dlhé letné šaty, ktoré sú ideálne pre každú príležitosť. Okrem toho sa podelíme o niekoľko tipov, ako nájsť perfektné šaty na leto pre každý typ postavy.

Prečítajte si aj: Letné šaty, ktoré vo vašom šatníku nemôžu chýbať

Ako si vybrať dlhé letné šaty podľa typu postavy

  1. Typ postavy jablko - Ak máte nejaké to kilo navyše v oblasti brucha, máte telo v tvare jablka. Pri výbere dlhých letných šiat odporúčame hľadať voľné šaty v áčkovej línii alebo šaty s vysokým pásom. Tieto štýly zvýraznia vaše krivky a pás, čím vytvoria proporciu vyváženého vzhľadu.
  2. Tvar hrušky - Pre tento typ postavy je typická malá horná časť tela, širšie boky a stehná. Vyberte si šaty, ktoré zvýrazňujú hornú časť tela a pás, ale splývajú v oblasti bokov. Hľadajte šaty, ktoré majú výstrih do V, ten predĺži krk a ukáže hornú časť tela. Ideálne budú áčkové alebo zavinovacie šaty. Vyhnite sa šatám, ktoré sú príliš priliehavé. 
  3. Tvar presýpacích hodín - Ste obdarená dokonalou postavou a môžete sa pochváliť asi naozaj vo všetkom! Dlhé splývavé šaty, ako sú maxi a šaty s vysokým pásom vyzerajú na vás úžasne! Vyberte si šaty, ktoré zvýraznia krivky a pás. Zavinovacie šaty, rôzne strihy šiat bez rukávov a priliehavé šaty sú pre vás ideálne.
  4. Tvar obdĺžníka - Keď hľadáte dlhé letné šaty, stavte na šaty, ktoré vytvarujú krivky a dodajú vám ženský vzhľad. Vyberte si šaty, ktoré majú volániky, záhyby alebo naberanie, pretože tieto detaily pridávajú objem vašej hornej a dolnej časti tela. Môžete si tiež vybrať šaty, ktoré sa zapínajú v páse a vytvárajú ilúziu tvaru presýpacích hodín. 
  5. Postava v tvare obráteného trojuholníka - Základom je vyvážiť hornú a dolnú časť tela. Dlhé letné šaty s áčkovou siluetou alebo splývavým spodkom sú pre vás ako stvorené. Môžete sa tiež rozhodnúť pre výstrih do V, ktorý predĺži krk a odpúta pozornosť od ramien. Hľadajte šaty s vyváženou potlačou a vzormi.

 

 

Vybrať perfektné dlhé letné šaty pre váš typ postavy nemusí byť náročnou úlohou. Správne šaty zvýraznia vaše krivky a vytvoria lichotivú siluetu. Užite si teplé dni v úžasných a lichotivých dlhých letných šatách z našej ponuky.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach Facebook, Instagram, Tiktok a YouTube

Späť do obchodu