Čo si obliecť na Silvestrovskú párty

Je tu koniec roka a vy pravdepodobne hľadáte dokonalý outfit na nadchádzajúcu Silvestrovskú párty. Či už chcete niečo ležérne alebo trochu formálnejšie, máme pre vás niekoľko nápadov, ktoré sa postarajú o to, aby ste počas tejto výnimočnej Silvestrovskej noci vyzerali úžasne.

Prečítajte si aj: Nestarnúca klasika: malé čierne šaty

Čo si obliecť na Silvestrovskú párty

Áno odvážnym farbám! 

Výber farebnej palety je dôležitým krokom pri výbere dokonalých šiat na Silvestra. 

Ak chcete urobiť dojem, siahnite po výrazných farbách, ako je červená alebo ružová, alebo po neónových farbách, ako je žltá a modrá.

Ak výrazné farby nie sú vašou srdcovkou, nevadí - stále môžete zaujať šatami v neutrálnych odtieňoch, so zaujímavými vzormi alebo textúrami.

Náš tip: Vyberte si šaty s jedinečným vzorom, pútavou farbou alebo zaujímavým strihom, ktoré určite zaujmú.

<<< Červené mini šaty s mohutným volánom

Vybavte sa úplne glamour!

Látka vašich šiat je rovnako dôležitá ako ich farba. Flitre, trblietky, zamat a tyl sú ideálne na to, aby ste svojmu vzhľadu dodali nádych eleganciu a luxusu, iskru a lesk, a zároveň sú dostatočne univerzálne na to, aby sa hodili na akýkoľvek typ podujatia. 

Čipka je ďalšou skvelou voľbou, ak chcete pôsobiť romantickejšie a nežnejšie. 

Nech už si vyberiete akýkoľvek materiál, uistite sa, že je dostatočne pohodlný, aby ste sa v šatách mohli voľne pohybovať po celú noc! 

Čierne flitrované mini šaty >>>

Čo si obliecť na Silvestrovskú párty
Čo si obliecť na Silvestrovskú párty

Vhodné doplnky

Doplnky môžu váš outfit skutočne posunúť na vyšší level. Trblietavé šperky alebo boa z peria sú skvelou voľbou, ak chcete svojmu vzhľadu dodať šmrnc. 

A nezabudnite na kabelky; vždy je dobré mať niečo malé, ale štýlové, aby ste mali všetky svoje drobnosti počas večera poruke.  

<<< Zlaté flitrované mini šaty

 


Vedzte, že sebadôvera je kľúčom k úspechu, a to bez ohľadu na to, pre aký vzhľad sa na Silvestra rozhodnete. Vyberte si niečo, v čom sa budete cítiť úžasne - či už je to odvážne, alebo decentné - a hrdo sa zabávajte po celú noc!

Nezabudnite nás sledovať na Facebooku a Instagrame.

Späť do obchodu