Koktejlky a lá Carmen

Príchod jari značí návrat obľúbeného trendu slnečných dní. Čaká vás výnimočná rodinná oslava, firemná párty pod holým nebom alebo ste pozvaná na svadbu? Vybrali sme pre vás obľúbené koktejlové šaty v štyroch ikonických farbách. Spája ich jeden veľmi príťažlivý fakt - vaše ramená v nich zostanú odhalené.

Prečítajte si aj: Saténové šaty – luxus dostupný pre každého

Postava z legendárneho príbehu už celé desaťročia inšpiruje ženy po celom svete. Zvodná, príťažlivá a nespútaná. Presne taká budete aj vy v šatách inšpirovaných divokosťou Carmen.

Vo farbe oceánu

Šaty v odtieni kráľovská modrá sa hodia rovnako na plesy i letné večierky po západe Slnka. Midi dĺžka z nich robí kúsok, ktorý si môžete obliecť aj na udalosti, ktoré sú trochu viac nóbl, no odhalené ramená prezradia vašu rebéliu a túžbu vzoprieť sa  konvenciám. Presne ako hlavná hrdinka francúzkeho románu, ktorý inšpiroval svetoznámu operu. Práve vďaka spusteným trblietavým rukávom z vás zaručene bude najzaujímavejšia žena v miestnosti. Lesknú sa ako odraz hviezd na hladine mora. Okrem toho, pri pohľade zozadu odhalia tieto koktejlové šaty zmyselný detail v podobe rafinovaného rozparku. Hodia sa k nim elegantné lodičky s mierne špicatou špičkou a z doplnkov maximálne náušnice.

Modré midi šaty s trblietavými rukávmi - Mia Dresses >>>

Vášnivá červená

Výnimočné šaty určené pre ženy, ktoré sa neboja strhnúť na seba všetku pozornosť. Na svadbu kamarátky si ich preto určite neberte, zato na neformálnu párty sú ako stvorené. Lesklá červená farba, ultra mini dĺžka a mohutný volán vytvárajú neodolateľnú kombináciu príťažlivosti. Strih je navrhnutný tak, že odhaľuje veľkú časť chrbta. Vyrobené sú z mierne elastického materiálu a vzadu sa zapínajú zipsom. K takýmto výrazným šatám laďte už len topánky a doplnky, ktoré splynú s vašou opálenou pokožkou.

<<< Červené mini šaty s mohutným volánom - Mia Dresses

Čierna skoro klasika

Ak sa chystáte na večierok, kde sa bude veľa tancovať, zažiarite v mini šatách s rozviatou tylovou sukňou. Každá žena potrebuje mať v šatníku jedny malé čierne šaty, tak prečo nie práve v takomto netypickom strihu? Navyše, bodky sú nadčasový vzor, ktorý nikdy nevyjde z módy, takže sa ich určite tak skoro nevzdáte. Obujte si k nim sandálky na podpätkoch alebo klasické tanečné topánky. Odhalený dekolt môžete ozdobiť jemnou retiazkou. Mimochodom, tento typ výstrihu a asymetrický strih mali aj jedny z legendárnych šiat princeznej Diany. 

Čierne šaty s tylovou asymetrickou sukňou - Mia Dresses >>>

Nežná i sexi v béžovej

Nie sú to šaty, no o to zaujímavejšia bude vaša voľba. Tento dokonalý komplet spĺňa všetky atribúty, aby ste si ho mohli obliecť na akúkoľvek spoločenskú udalosť. Bruško odhalí len vo veľmi decentnej miere. Okrem toho, obľúbený odtieň jarných mesiacov pôsobí na kvalitnom perleťovom materiáli nesmierne luxusne. Top s výrazným volánom sa zapína gombíkmi, sukňa je na zips. Výhodou je, že sa dajú nosiť aj samostatne. Hoci má sukňa rozparok, môžete si ju obliecť i do práce. A keď volánový top skombinujete s džínsami, máte sexi outfit na horúci večer pri mori. 

<<< Béžový priliehavý komplet s mohutným volánom - Mia Dresses

Koktejlky sú obľúbenou, ba dokonca takmer povinnou súčasťou našich šatníkov. Ak vás neoslovili carmen šaty inšpirované ikonickou ženou, vyberte si z ponuky krátkych šiat rôznorodých štýlov. Čo si však z jej príbehu vziať môžete, je poznanie, že osudové ženy nie sú tie, čo sedia nenápadne v kúte. Zo života si berú všetko, čo sa dá. Obliekajme sa preto tak, ako by sme každý deň mali našu malú koktejlovú párty.

Pre viac tipov v oblasti módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube.   

Späť do obchodu