Letné šaty okolo krku

Sú praktické, lebo perfektne držia a nič nemusíte podchvíľou upravovať. Okrem toho vám v nich ani v najväčších horúčavách nebude teplo. Ešte vždy pôsobia netuctovo, hoci ich prvýkrát ženy nosili už v starovekom Grécku a Ríme. Možno ani netušíte, že pristanú aj vášmu typu postavy. Dlhé, kvetované či mini… nájdite krásne šaty na letnú oslavu, ktoré ozvláštnil tzv. halter

Prečítajte si aj: Letné šaty, v ktorých budete IN

Ako ich nosiť?

Drobná a nízka

Šaty okolo krku vám predĺžia krk a opticky pridajú pár centimetrov. Najmä, ak zvolíte voľný áčkový strih, ktorý majú napríklad naše šaty v prekrásnom odtieni purpurovej. Skladaný materiál či vertikálny vzor dojem ešte umocnia. 

Postava typu presýpacích hodín

Ak máte širšie boky i väčšiu veľkosť košíkov, zvoľte šaty so zúžením v páse a skladanou sukňou. Spolu s halterom zaručia, že vaše krivky budú v harmónii.

Široké ramená

Máte pekne vypracované plecia? Šaty okolo krku ich krásne zvýraznia. Ak ich však chcete trošku zjemniť, zvoľte šaty s výstrihom, ktorý celkovú siluetu dokonale vyváži. Rovnakú úlohu splnia aj šaty s vysokým rozparkom.  

Širšie boky

Dobrú službu vám urobia plisované šaty či šaty s potlačou drobného vzoru. Rafinovane skryjú boky, aby všetku pozornosť mohla zožať vrchná časť tela s halterom.

Kvetované

Leto miluje exotické i romantické vzory. Kvetované šaty sú vždy skvelá voľba, lebo hrou doplnkov z nich dokážete vytvoriť outfit na dovolenku i letnú oslavu. Obujte si k nim kožené sandálky, vezmite masívne kruhové náušnice a strávte príjemný večer v bare pri mori. Alebo ich vymeňte za lodičky a elegantné doplnky, prispôsobte účes a zvládnete v nich aj významnejšiu rodinnú udalosť. Isté je, že miniatúrny vzor a halter odvedú pozornosť od všetkých drobných nedokonalostí. Šaty s rozparkom nájdete v našej ponuke v bielej i tmavej verzii.

 

Dlhé jednofarebné

Všestrannosť sama. Tieto šaty sú také variabilné, že sa ich nebudete chcieť vzdať. Mentolové šaty zo šifónu si po letnej oslave vonku môžete hneď pripraviť na najbližší ples. Elegantné krémové šaty s vkusným výstrihom oceníte aj do práce. V dlhej verzii máme podobný strih v ponuke aj v stále obľúbenej staroružovej. Zmyselné červené šaty sú samostatná kapitola. Môžete si ich uviazať na niekoľko rôznych spôsobov, no práve ten okolo krku sa teší veľkej obľube. Nájdete ich aj v iných farbách. 

 

Po kolená

Mini šaty s viazaním okolo krku môžu pôsobiť zvodne i uvoľnene, podľa toho, aký štýl zvolíte. Petrolejové šaty máme v ponuke v širokom spektre farieb a môžete ich nosiť s opaskom i bez. Pre zástankyne klasických farieb je k dispozícii priliehavý model v krvavočervenom odtieni či malé čierne s originálnych viazaním, ktoré si môžete meniť. Ďalší spôsob nosenia nájdete na fotografiách rovnakých šiat v kráľovskej modrej.

 

 

Šaty okolo krku sú všestranná a lichotivá voľba pre mnohé typy postavy. Zvýraznením ramien a dekoltu dokážu s pomocou rôznych strihov vytvoriť elegantnú siluetu. No na letnej oslave, ktorá sa začne poobede a trvať bude až do neskorej noci, na nich aj tak najviac oceníte ich pohodlnosť a praktickosť. Vyberte si svoj štýl v našom e-shope a nezabudnite nám poslať fotografiu.

Pre viac jedinečného obsahu zo sveta módy nás sledujte na InstagrameFacebookuTikToku a YouTube.

Späť do obchodu