Topy & sukne: Dokonalé spolu i zvlášť

Rada si kupujete kúsky, ktoré využijete viackrát? Zvlášť, pokiaľ ide o spoločenské oblečenie? Baví vás vytvárať vždy jedinečné kombinácie? Tak na letnú oslavu či firemnú párty zvoľte tentokrát štýlovú kombináciu sukne a topu. Máme pre vás niekoľko inšpirujúcich dvojíc v lákavých kombináciách, ktoré vás tak skoro nezačnú nudiť. Sú rovnako dokonalé v páre aj zvlášť.

Prečítajte si aj: Mini, midi, maxi: Hľadá sa najkrajšia jarná sukňa roku 2024

Korzet a satén

Svieže letné duo v podaní luxusnej smaragdovej sukne a smotanového korzetu. Saténová sukňa je toto leto must-have kúskom sezóny. Exkluzívny materiál si našiel miesto aj v móde ulíc veľkomiest, no v maxi dĺžke s vysokým rozparkom je táto sukňa určená na špeciálne príležitosti. Najmä, ak si k nej vezmete elegantný korzet s ružou. V prípade, že máte radšej mimimalizmus, zvoľte elastický korzet v čistom štýle. Dostali ste pozvanie na letnú svadbu a pastely pre vás nie sú tie pravé? Táto farebná kombinácia bude vskutku originálnou alternatívou. Ak sa jej nebudete chcieť vzdať ani v plesovej sezóne, vymeňte sukňu za tmavší odtieň smaragdovej a smotanový korzet za body v čiernej farbe.      

Čipka a tyl

Leto je na romantiku ako stvorené. Prispôsobte tomu aj svoj outfit! Rande v parku, baby shower pre budúcu mamičku dievčatka či veľká rodinná oslava? Nežný ženský štýl nikdy nesklame. Tylové sukne sú už niekoľko sezón veľmi obľúbené a zo svojho piedestálu sa nechystajú zísť ani tento rok. Jedným z dôvodom je, že rovnako skvelo vyzerajú so sandálkami a romantickým topom, ako s teniskami a denimovou bundou. Ak zvolíte prvú možnosť, v našom e-shope nájdete ružovú sukňu, ku ktorej ladí biele body s vyšívanými kvietkami či smotanové čipkované body s odhalenými plecami. V lete sa vám budú hodiť aj k rifliam všetkých štýlov. Ak hľadáte zaujímavejšiu alternatívu, zaujme vás tylová midi sukňa v krásnom staroružovom odtieni a netypickom strihu. Ak si stále nie ste istá, prezrite si ponuku sukní vo všetkých dĺžkach.

Mini, midi, maxi

Body a áčkový strih

Áčková sukňa je už nejaký čas stálicou našej ponuky. Milujete ju pre jej variabilitu  a dokonalý štýl. Jej tajomstvom je, že si svoj tvar drží vďaka spodničke, na ktorej je našitý tyl. Má vyšší pás, ktorý vytvaruje krivky a praktické skryté vrecká. Máme ju k dispozícii vo všetkých dĺžkach i v postupne predĺženom strihu. A to hneď v niekoľkých pestrých farbách. V cyklámenovej pekne ukáže s čiernym čipkovaným body či jednoduchým topom. Ideálnou voľbou na leto je aj béžová, námornícka modrá, tyrkysová či svieža zelená. Využijete ju do práce i na spoločenské akcie.  

 

V sukni a tope sa vám na žiadnej akcii určite nestane, že stretnete ženu oblečenú v presne rovnakom outfite. Ďalšie inšpirácie, ako ich kombinovať, nájdete v našom e-shope

Pre viac jedinečného obsahu zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu