Mini, midi, maxi: Najkrajšie jarné sukne

Aktuálne módne trendy hlásia príchod jari do našich šatníkov. Najkrajšie obdobie roka je za dverami a my vieme, ako veľmi túžite odložiť konečne kabáty a vymeniť nohavice neutrálnych farieb za niečo oveľa, oveľa ženskejšie… Voilà! Pripravte sa na ochutnávku sukní v najžiadanejších odtieňoch sezóny. Na svoje si prídu milovníčky pastelov i sýtych farieb. A to vo všetkých dĺžkach!  

Prečítajte si aj: Chystáte sa na svadbu či oslavu? V kvetinových šatách očaríte všetkých

Čas, keď všetko naokolo rozkvitá v celej kráse, nenecháva chladným ani nás - ženy. Hoci elegancia nepozná zlé počasie, obliecť sa sexi do dní plných slnka nás predsa len láka o čosi viac než počas upršaných rán. Nová sukňa je presne tým kúskom, ktorý do vášho šatníka vnesie svieži vietor. Akú farbu v ňom ešte nemáte? Ak milujete pastely, vyberajte z najmilších odtieňov žltej, fialovej, ružovej či karamelovej. Ste skôr na sýte odtiene? Potom vás zaujme trendy zelená či vášnivá červená. Siahnite po dĺžke, ktorú máte najradšej a užívajte si všetky príjemné pocity, ktoré jar so sebou prináša. Buďte rozšafná v mini a teniskách či elegantná v midi sukni s lodičkami. Tak či onak, najkrajšia sukňa jari 2024 bude práve tá, v ktorej sa po zime budete cítiť ako znovuzrodená.   

Mini

Teploty stúpajú, sukne sa skracujú. Uvoľnite sa a siahnite po áčkovej sukni ako zo študentských čias. Do práce oceníte skladaný strih  v decentnej dĺžke po kolená, ktorý krásne vytvaruje postavu. Na voľný čas či jarné oslavy sa hodia nadýchané tylové sukne, ktoré dokonale ladia s crop topom a rifľovou bundou.

  

Midi

Ani krátka, ani dlhá. Dĺžka midi oprášila svoju zašlú slávu a ani túto jar neupadne do zabudnutia. Naopak, prichádza v podobách, ktoré sú romantické, nežné a zvodné. Za nás je na toto obdobie favoritkou hravá sukňa netypického strihu. Pod vrstvou tylu skrýva na dotyk veľmi príjemnú, nepriehľadnú saténovú spodničku. Máte náladu na cukríkové odtiene ružovej či červenej alebo skôr na tajomnú staroružovú či burgundy? Vyberajte podľa svojho gusta, no pamätajte, že hoci je táto dĺžka nesmierne atraktívna, skracuje nohy. Ak vám teda chýbajú nejaké tie centimetre, obujte si k nej radšej topánky na podpätkoch.    

 

Maxi

Menej je niekedy viac. Menej odhalenej kože znamená viac látky v krásnych jarných farbách, ktorá upúta už z diaľky. Sukňu po zem oceníte, ak potrebujete skryť drobné nedokonalosti alebo sa necítite komfortne dať si mini, kým vaše nôžky nepobozkajú prvé slnečné lúče. Maxi sukňa však v žiadnom prípade nie je len šikovným zastieracím manévrom, ale nesmierne štýlovým kúsok odevu. V saténovom prevedení ide skôr o sukňu na slávnostné príležitosti, no dlhú sukňu z tylu si pokojne môžete obliecť aj na bežný deň. Dajte si k nej jednoduché tričko, prehoďte koženku a máte postarané o jedinečný outfit do chladných jarných rán. Zaujímavým kúskom je dlhá áčková sukňa, ktorú rovnako využijete na letné párty i na bežné nosenie. Ležérny ráz jej dodávajú skryté vrecká a o pohodlie sa postará hrubší vysoký pás. Cítiť sa príjemne a pritom vyzerať krásne je predsa snom každej ženy, ktorý táto sukňa bez váhania splní.     

 

Extra tip pre nerozhodné: Asymetrická sukňa

Stále ste nenašli svoju novú jarnú sukňu? Pre ženu, ktorá túži byť za každých okolností jedinečná, bude správnou voľbou práve táto sukňa originálneho strihu. Vpredu krátka, vzadu dlhá… ak sa vám zapáči, nebudete prvá. Tento kúsok je stálicou našej ponuky a keďže ste si ho obľúbili, pridali sme túto jar niekoľko nových farieb. Stačí si len vybrať pastelovú sukňu, nájsť k nej vhodný top a stanete sa ozdobou každej oslavy.  

 

 

Pre viac tipov v oblasti módy nás sledujte na FacebookuInstagrameTiktokuYouTube.   

Späť do obchodu