Trblietavé šaty, v ktorých zažiarite

Hľadáte typ šiat, v ktorých budete zaručene očarujúca? Máte rada eleganciu a zároveň obľubujete originálne módne kúsky? Ak áno, trblietavé šaty sú pre vás skvelou voľbou. Takéto šaty sú ako stvorené pre rôzne spoločenské udalosti, na ktorých doslova zažiarite. Pripravili sme pre vás niekoľko tipov na elegantné a jedinečné módne kúsky, v ktorých zaručene zažiarite.

Prečítajte si aj: Všetky odtiene zelenej

 

Modrá – farba elegancie

Pre dosiahnutie elegantného a atraktívneho looku vám odporúčame siahnuť po tmavomodrej farbe šiat, ktorá je synonymom elegancie. Dokonalou kombináciou je spojenie tmavomodrej farby s trblietavým prevedením. Príkladom tejto kombinácie sú tmavomodré trblietavé šaty. O vašu atraktivitu sa postará aj rozparok na šatách, ktorý decentne odhalí váš krok. Tmavé šaty odporúčame kombinovať so svetlými doplnkami – napríklad s béžovou kabelkou a lodičkami, vďaka čomu dosiahnete pútavý kontrast farieb. S voľbou šperkov buďte opatrná a riaďte sa pravidlom „menej je viac“. Trblietavé šaty sú totiž natoľko výrazné, že k nim nie je potrebné kombinovať extravagantné doplnky.

<<< Tmavomodré trblietavé šaty s rozparkom

Zvodná kombinácia bordovej a trblietok

Ak by sme mali vybrať najzvodnejšiu kombináciu trblietavého prevedenia šiat s konkrétnou farbou, bola by to jednoznačne bordová. Táto farba je všeobecne známa ako zvodná, pričom v jej spojení s trblietkami to platí dvojnásobne. Ak vás čaká ples, na ktorom by ste sa rada cítili príťažlivo, bordové trblietavé šaty vám túto predstavu naplnia. Nielen farebné prevedenie a povrchová úprava šiat, ale aj ich priliehavý strih pôsobí na postave každej dámy mimoriadne atraktívne. Pokiaľ sa v priliehavých šatách cítite komfortne, zvoľte si bordové trblietavé šaty, v ktorých budete jednoducho neprehliadnuteľná.

Vínové priliehavé trblietavé šaty >>>

Decentný outfit pre každú príležitosť

Rada by ste vlastnili módny kúsok, ktorý bude univerzálny a vďaka ktorému budete mať k dispozícii „voľbu na istotu“ pre akúkoľvek formálnu spoločenskú udalosť? Jedným z takýchto kúskov sú elegantné čierne trblietavé šaty. Strih týchto šiat je premyslený do posledného detailu – v oblasti pásu sú zúžené, pričom ich spodná časť je voľná a oživená rozparkom. Predstavujú tak mimoriadne komfortný kúsok, ktorý vám poskytne pocit pohodlia počas akejkoľvek udalosti. Pre dosiahnutie dokonalého outfitu k šatám skombinujte minimalistické šperky, elegantnú listovú kabelku a jemné sandále na opätku.

<<< Čierne priliehavé trblietavé šaty 

Ako sa starať o trblietavé šaty?

Trblietavé šaty sú špecifické starostlivosťou, ktorú vyžadujú. Aby takéto šaty dosiahli čo najvyššiu životnosť a neopotrebovali sa predčasne, správna starostlivosť je žiaduca. Dajte si pozor na to, aby ste trblietavé šaty prali výhradne v rukách, prípadne na jemnom programe v práčke. Pokiaľ by ste ich oprali na intenzívnom programe, mohlo by dôjsť k poškodeniu trblietok. Rovnako treba byť opatrná aj počas sušenia takýchto šiat – vyhnite sa ich sušeniu v sušičke, ktorá má negatívny vplyv na životnosť trblietok. V neposlednom rade je vhodné, ak trblietavé šaty skladujete v ochrannom obale, vďaka čomu sa trblietky v skrini neopotrebujú.

Staroružové trblietavé midi šaty >>>

 

Trblietavé šaty sú stelesnením elegancie a predstavujú jedinečný módny kúsok, ktorý by nemal chýbať v šatníku žiadnej dámy. Ak hľadáte vhodné šaty na formálnu spoločenskú udalosť, akou je ples alebo stužková, môžete si byť istá, že trblietavé šaty sa postarajú o váš dokonalý look. Pri výbere vhodných šiat sa nezabudnite inšpirovať tipmi z dnešného článku.

Pre viac jedinečného obsahu zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu