Všetky odtiene zelenej

Nie je pre dievčatá. Spoločenské šaty v tejto farbe si oblečie len sebaistá žena. Zamilovali ste si ju aj vy? Zelená má toľko odtieňov, ako žena sama. Svetlé pôsobia sviežo, tmavé zas luxusne. Evokuje pokoj, a zároveň energiu. Ak je vaša obľúbená, pravdepodobne ste kreatívna duša, ktorá vo všetkom hľadá krásu a harmóniu. Zistite, ktorý odtieň je váš obľúbený a vyberte si zo šiat určených pre skutočné kráľovné.  

Prečítajte si aj: Biele šaty – zaručenie elegancie pre každú príležitosť

Nádych sviežosti

Vitalita, optimizmus a životný balans - tieto pocity v nás vyvolávajú svetlé odtiene zelenej. No stavíme sa, že mentolové šaty s priesvitnými rukávmi vo vás dokážu prebudiť aj lásku na prvý pohľad. Bledú verziu mentolu reprezentujú dlhé šifónové šaty s rozparkom. Ľahký materiál sa postará o vaše pohodlie, zatiaľ čo mašľa na zátylku vyčaruje romantický vzhľad. Jedinečný odtieň vytvára mentolová v trblietavej verzii. Žiarivé midi šaty s odhaleným chrbtom neuniknú žiadnemu pohľadu. K svetlejším odtieňom patrí aj šalviová, pastelová zelená či pistáciová. Samotné majú niekoľko ďalších tónov, no zakaždým pôsobia sviežo a uberú vám hneď niekoľko rokov. 

Mentolové tylové midi šaty s jemnými flitrami - Mia Dresses >>>

Temná stránka

Odtiene vzácneho smaragdu a tmavej borovice sú zmyselnosť sama. Určené najsebavedomejším ženám zafarbili modely s výnimočnými prvkami, na ktoré nenájde odvahu každá. Šaty tzv. trumpet strihu vám zvýraznia siluetu a ramená zahalia šperkami. Horúcou novinkou našej ponuky sú neobyčajné šaty s viazaním na bokoch, ktoré je ozdobené ligotavými kamienkami. Ich vysoký rozparok sa postará o podmanivý krok. Dokonalý výstrih zas vyčarujú dlhé smaragdové šaty s čipkou. Na letné firemné večierky sa vám budú hodiť tylové šaty so zaujímavo riešenou zadnou časťou. Mladšie ročníky zaujmú zelené mini šaty s bohatou sukňou a sexi šnurovačkou. 

<<< Smaragdové priliehavé šaty s korálikmi - Mia Dresses   

Morská pena

Ako odlesky Slnka na hladine oceánu sa trblietajú šaty z našej ponuky vo výnimočných odtieňoch tyrkysovej. Budú sa vám páčiť, ak milujete slobodu, zážitky a máte otvorenú myseľ. V tejto farbe máme pre vás obľúbené midi i dlhé strihy so špagetovými ramienkami. Dámy s väčšou veľkosťou poprsia ocenia šaty s hrubými ramienkami. Na špeciálne príležitosti sú určené luxusné šaty s princeznovskou sukňou. Majú jemný vzor, trblietky a vzadu kúsok zmyselnej šnurovačky. 

Smaragdové trblietavé šaty s rozparkom - Mia Dresses >>>

S odleskom striebra

Doslova oslnivý vzhľad zaručia šaty v prestížnom odtieni šedozelenej. Nebojte sa zažiariť ako polnočný Mesiac. Uprednostníte priliehavý model s hriešnym rozparkom alebo padavú skladanú sukňu? Luxusnou voľbou sú saténové šaty podmanivého vzhľadu. V obľúbenej midi dĺžke nájdete elegantné koktejlky v neutrálnom odtieni. Zachránia vás vždy, keď budete potrebovať zo šatníka vytiahnuť kúsok vhodný na akúkoľvek špeciálnu príležitosť. Ak hľadáte šaty, ktoré prekryjú ramená, s eleganciou to zvládne model s jemne volánovými rukávmi. Vďaka širšiemu pásu vám vyčaruje dokonalé ženské krivky. 

<<< Zelené priliehavé trblietavé šaty na ramienka - Mia Dresses

 Čerstvo pokosená tráva

Šaty v sýtych tónoch zelenej oslovia energické ženy. Hovorí sa o nej ako o farbe rusovlások, no nech zvolíte akýkoľvek odtieň či materiál, pristane rovnako blondínkam i brunetkám. Zaujme aj v prípade, že zvolíte jednoduchý strih šiat. V lesklej podobe sa nečakane vyníma na šatách určených na významnejšie spoločenské akcie. Ak potrebujete zakryť nedokonalosti, získajú si vás rozprávkové šaty s voľnými rukávmi a širokovou plisovanou sukňu. Pre princezné sú určené lesklé šaty s kamienkami.

Zelené lesklé šaty s rozparkom - Mia Dresses >>>

 

Možno vám doteraz ani nenapadlo zvoliť práve zelené spoločenské šaty, no kým ich raz neuvidíte na sebe, nezistíte, ako dokážu prekvapiť. Naša ponuka sa tu nekončí, v e-shope nájdete celé desiatky ďalších krásnych modelov v jedinečných farbách a strihoch. 

Pre viac tipov v oblasti módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube.  

Späť do obchodu