Šaty s nádychom luxusu

Šaty sú pre ženu tak trochu magickým kúskom oblečenia. Každá z nás určite pozná ten pocit, keď si ich oblečie. Opticky nám prinášajú krehkosť, no v skutočnosti sa vďaka nim cítime krajšie a sebavedomejšie, a tak nám dodávajú tú pravú ženskú silu. Platí to prakticky o akýchkoľvek šatách, no dnes by sme chceli vašu pozornosť zamerať na kráľovné spomedzi šiat – tie najkrajšie šaty s nádychom luxusu

Obliekame si ich na špeciálne príležitosti – svadby, plesy, veľké spoločenské udalosti. Máme ich na sebe možno len raz, či párkrát do roka, a preto si obvykle na ich výbere dávame obzvlášť záležať. Pri kúpe zohľadňujeme ich vzhľad, no samozrejme aj cenu. Preto sa snažíme, prinášať vám tie najkrajšie šaty, ktoré však budú cenovo dostupné. 

Prečítajte si aj: Šaty pre princeznú: sen každej z nás

Dotyk luxusu za prijateľnú cenu 

V Mia Dresses sme sa rozhodli, že chceme priniesť pocit luxusu každej dáme. Všetky si predsa zaslúžime cítiť sa občas ako kráľovné. Táto naša úloha pre nás znamenala priniesť vám kráľovsky luxusné šaty za prijateľné ceny. V drahých butikoch by ste za podobné kúsky zaplatili aj trojnásobné sumy. U nás sa môžete luxusne obliecť aj za veľmi prijateľné ceny, ktoré nezruinujú váš rodinný rozpočet.

 

Priliehavé šaty s trblietavým rukávom 

Šaty z našej najnovšej kolekcie z vás razom urobia kráľovnú večera. Rafinovaný trblietavý rukáv dokonale dopĺňa odhalené rameno druhej ruky, poodhalený pás a vysoký rozparok. Ak hľadáte výnimočné šaty s nádychom luxusu, v ktorých sa odlíšite, veríme, že ste ich práve našli.

 

Trblietavé šaty 

Trblietavým šatám sme už v našom blogu venovali samostatný článok. Týchto šiat sa skutočne netreba báť, a to ani v prípade, že ste typ, ktorý sa extravagancii z ďaleka vyhýba. Naše trblietavé šaty sú vďaka veľmi jemným odleskom mimoriadne decentné a elegantné.

 

Saténové šaty 

Pre satén je charakteristická jemná štruktúra a vysoký lesk a práve to sú dôvody, prečo na nás pôsobí elegantne a luxusne. Saténové látky sú veľmi príjemné na dotyk, a tak sa veľmi dobre nosia. Najčastejšie satén vidíme práve na plesových šatách, večerných róbach a svadobných šatách. Naše saténové šaty nájdete v mnohých prevedeniach, napríklad aj v zaujímavej kombinácií s krajkou.

 

Späť do obchodu