Trblietavé šaty pre každú z nás

Mnohé z nás by pri slovnom spojení „trblietavé šaty“ len jemne pokrútili hlavou na znak odmietnutia príliš výstredného outfitu. Naše trblietavé šaty sú však celkom iné! Zabudnite na predstavu príliš extravagantnej róby, v ktorej budete pútať neželanú pozornosť a cítiť sa nepríjemne. Trblietavé šaty, ktoré by sme vám chceli predstaviť, sú jemné, decentné, elegantné a absolútne vkusné. Veríme, že ich jemné odlesky a rozprávkovo romantický look očaria aj vás.

Prečítajte si aj: Videli ste už naše blúzky a body?

 

Noblesné spoločenské trblietavé šaty

Šaty pre skutočnú kráľovnú. Alebo princeznú? Tieto noblesné trblietavé šaty s nadýchanou sukňou sú skvelou voľbou na stužkovú či ples. Kombinácia trblietavého materiálu a korálikovej aplikácie na ramenách vytvára look ako z rozprávky. Šaty sú na prsiach vystužené a vzadu sa zapínajú zipsom.

 

Trblietavé šaty pre dámu 

Mohlo by sa zdať, že tento typ šiat pristane skôr mladým dievčatám, ale nie je to tak. Trblietavých šiat sa skutočne nemusíte báť v akomkoľvek veku, pretože rozhodujúci je strih. Tieto spoločenské šaty spĺňajú aj najprísnejšie kritéria akéhokoľvek dress codu a pokojne po nich môžu siahnuť aj dámy v zrelom veku. Šaty sú na prsiach vystužené a na chrbte majú šnurovačku. Sukňa sa zapína na zips.

 

Asymetrické šaty pre odvážnejšie 

Ak patríte medzi odvážnejšie dámy, ktoré sa nezahanbia pri slove „sexy“, tieto šaty sú práve pre vás. Netypická asymetrická sukňa je na jednej strane výrazne skrátená, čo môže pôsobiť trochu odvážne. Zvyšok šiat je však veľmi decentný – vrchná čast je elegantná a bez „výstrihu“, takže celkový dojem šiat napriek extra krátkej sukni nepôsobí vulgárne.

 

Dlhé trblietavé šaty 

Tieto dlhé priliehavé šaty v trblietavom prevedení sú kráľovné medzi trblietavými šatami. Elegantný trojštvrťový rukáv, veľmi decentný výstrih a maxi dĺžka šiat pôsobia absolútne elegantne. Pre jemný sexy look sú šaty doplnené vysokým rozparkom. Šaty sú mierne elastické, a tak v nich môžete pohodlne stráviť nezabudnuteľnú párty noc.

 

Veríme, že sme vás presvedčili, že trblietavé šaty sú pre každú z nás, a to bez ohľadu na vek. Každá z nás je kráľovná, či už je to doma pri sporáku, v kancelárií alebo na ihrisku s deťmi, a raz za čas potrebuje každá z nás túto kráľovnú v sebe prejaviť aj navonok. Dopriať si dokonalý make-up, pekný účes a šaty, v ktorých sa cítime výnimočne. Užite si svoj kráľovský deň práve v trblietavých šatách a urobte ho nezabudnuteľným.

 

Sledujte nás i na sociálnych sieťach Facebook, Instagram, Tiktok a YouTube

Späť do obchodu