Videli ste už naše blúzky a body?

Veľmi sa tešíme, že sa Mia Dresses pre vás stalo miestom, kam sa rady vraciate. Vyberáte si u nás tie najkúzelnejšie šaty, a to bez ohľadu na príležitosť. Stužková, svadba, párty či romantická večera – z našej širokej ponuky šiat si vyberie aj tá najnáročnejšia zákazníčka. Vedeli ste však, že u nás nájdete aj blúzky, body a dokonca aj pár jedinečných topov? Poďte sa na ne pozrieť spolu s nami.

Prečítajte si aj: Ako si vybrať perfektný Silvestrovský outfit na párty

Blúzky do práce i na oslavu

Nežné, elegantné a decentné blúzky na akúkoľvek spoločenskú udalosť. Stačí ich vhodne skombinovať a vytvoriť si tak outfit podľa vašich predstáv. V kombinácií so sukňou s vysokým pásom vytvoríte dokonale elegantné spojenie, vhodné na business stretnutia či konferencie. Ak si k blúzke oblečiete rifle alebo koženkové legíny, vyčarujete ležérnejšiu kombináciu vhodnú do práce, či na rodinnú oslavu. Ak hľadáte o čosi výraznejší kúsok, siahnite po našej blúzke s abstraktným vzorom, pripomínajúcom kvety a staňte sa neprehliadnuteľnou.

 

Patríte k fanúšičkam body? 

Dámske body sú veľmi špecifickým kúskom oblečenia. Buď ich milujete alebo nenávidíte. V prípade, že patríte k fanúšičkám tohto zvodne obtiahnutého kúska, tesne obopínajúceho krivky majiteľky, máme pre vás pár tipov. 

Pre dámy, ktoré majú rady vzory, máme pripravený nežný model, ktorý však zaujme už na prvý pohľad.

 

Topy pre odvážne 

S týmito topmi sa okamžite stanete hviezdou akejkoľvek párty. Flitrované topy sú z elastického materiálu a vzadu sa zapínajú zipsom. V kombinácií so saténovou sukňou môžete vytvoriť trochu odvážnejšiu verziu plesovej róby. 

Naopak, krátky, mierne elastický korzet, ktorý je zdobený nadýchanou ružou, zaujme všetky milovníčky extravagancie. Tak čo, trúfli by ste si?

 

 

Sledujte nás i na sociálnych sieťach Facebook, Instagram, Tiktok a YouTube

Späť do obchodu