V hlavnej úlohe: staroružová

Je symbolom ženstva, romantiky a nehy. Ružová farba sa vždy pokladala za výhradne ženskú, no v súčasnosti ju už stále častejšie vidíme aj na košeliach a tričkách mužov. Ale, už dávno vieme, že nie je ružová, ako ružová. V tomto článku si povieme viac o staroružovej - prezradíme vám, komu pristane a na aké udalosti sú šaty v tejto farbe najideálnejšie. 

Prečítajte si aj: Šaty s nádychom luxusu

Staroružové šaty s čipkou 

Staroružová farba a čipka. Viete si predstaviť romantickejšie spojenie? Možno patríte medzi dámy, ktoré sa čipky obávajú, ale to naozaj nemusíte. Čipka na našich šatách je príjemná, mäkká a neškriabe, a nájdete ju na rôznych prevedeniach všetkých dĺžok šiat. 

 

Šifónové šaty v staroružovej 

Šifón je veľmi jemná a vzdušná látka a hodí sa predovšetkým na leto. Šifón je mierne priehľadný, preto majú naše šifónové šaty vždy aj ďalšiu - spodnú vrstvu. Určite oceníte, že šifónová látka je nekrčivá, a tak budú vaše šaty vyzerať rovnako dobre počas celej noci, alebo pracovného dňa.

 

V staroružovej na ples 

Ako sme už písali vyššie, so zámerom pôsobiť sexy a pútať pozornosť sa treba obrátiť na iné farby. Ak však chcete prežiť plesovú noc ako pravá dáma, vyzerať očarujúco, no zároveň elegantne a jemne, nižšie pre vás máme niekoľko plesových tipov.

 

Späť do obchodu