Sezóna pastelov: Aké sa najviac hodia brunetkám?

Prezradia našu jemnú stránku, no v správnom strihu dokážu byť zároveň pekelne sexi. Pastelové šaty sú must-have kúskom jarného šatníka. Patríte k ženám, ktoré sú verné tmavej farbe vlasov? Poradíme vám, aké odtiene zvoliť, aby vaša koruna krásy vynikla v tom najkrajšom svetle. A pridáme aj špeciálny tip pre všetky nežné rebelky, ktoré romantiku vnímajú tak trochu po svojom. 

Prečítajte si aj: Šaty do práce nemusia byť nudné: ako si správne vybrať?

Hoci pred rokom sa módny svet zbláznil do štýlu 80. rokov so všetkými žiarivými farbami a divokými kombináciami, zdá sa, že je opäť všetko v rovnováhe. Jar 2024 víta milované pastely späť. Sú milé, ženské a svieže. Ktoré z týchto šiat budú tento rok vaše?     

Ružová orchidea

Po ružovej siahame v tomto období takmer automaticky. V uplynulom roku zaplnila obľúbená farba jari ulice aj mimo sezóny a mohla za to filmová senzácia Barbie na čele s pravou blondínkou Margot Robbie. Tá aj niekoľko mesiacov po premiére predvádzala dokonalé outfity inšpirované svetom populárnych bábik, no tento odtieň ružovej ponechala tmavovláskam. Orchideová brunetkám jednoducho sekne! Budete v nej nežná, pôvabná, no vôbec nie tuctová.

<<< Staroružové tylové midi šaty

Banánová žltá

Zo všetkých odtieňov žltej je pre vás táto tá pravá. Krásne ukáže najmä k mahagónovej farbe vlasov. Pripravte si na jar svieži koktejl z tých najsladších ingrediencií - k banánovým šatám s volánmi a romantickou midi sukňou si obujte sandálky vo farbe šľahačky a povestnou čerešničkou nech sú farebné náušnice. K tomu šťavnatý rúž a hurá do ulíc plných rozkvitnutých čerešní!

Žlté midi šaty s volánovými rukávmi >>>

Nebesky modrá

Spolu s ružovou je svetlomodrá farba kráľovnou pastelových odtieňov. Najmä v posledných rokoch sa teší veľkej obľube a návrhári jej bohaté zastúpenie nechali aj v aktuálnej kolekcii. Ak hľadáte jarné šaty podľa najnovších trendov, práve ste ich našli. V dokonalej  farbe, ktorá zvýrazní farbu vašej hrivy a v rafinovanom strihu, ktorý podčiarkne zvodnosť vašich kriviek. A to ste ešte nevideli ich zadnú časť!  

<<< Svetlomodré krátke šaty s výrezom na chrbte

Módna inšpirácia: Levanduľová

Najoriginálnejšia zo všetkých „pasteliek“! Ak chcete túto jar zaujať a prvoplánová romantika nie je nič pre vás, siahnite po biznis overale v krásnom odtieni svetlej fialovej. Sexi zvršok v štýle saka s hlbokým výstrihom vyvažuje ležérnosť voľných nohavíc s vreckami. Ten strih si zamilujete! Pridajte čierne doplnky a máte jarný outfit ako vystrihnutý z módneho katalógu. 

Fialovo-ružový voľný overal >>>

 

Nech už je vašou favoritkou ktorákoľvek možnosť, chceme vám pripomenúť, že farba oblečenia automaticky vplýva aj na našu náladu. Tak si užite najkrajšie obdobie roka v kúskoch, ktoré vyčaria úsmev na tvári nielen vám, ale aj všetkým naokolo!   

Pre viac tipov v oblasti módy nás sledujte na FacebookuInstagrameTiktokuYouTube.   

Späť do obchodu