Svadobné šaty podľa typu postavy

A je to tu! Aj vy ste sa dočkali dňa, keď pristúpite k svadobnému oltáru a so svojim nastávajúcim manželom si pred všetkými blízkymi poviete svoje „áno!“ Deň, ktorý bude výnimočný najmä pre vás dvoch. Avšak, aby to bol nezabudnuteľný zážitok, vyžaduje si to aj náležitú prípravu. Je to deň, kedy budete vy tá, ktorá bude stredobodom pozornosti. Preto výber tých správnych svadobných šiat je prvým krokom k nezabudnuteľnému svadobnému dňu.

Nájdenie dokonalých svadobných šiat určite nie je jednoduché. Každá nevesta chce vyzerať úchvatne a potrebuje šaty, ktoré budú lichotiť jej postave. My sme sa preto rozhodli uľahčiť vám túto „tŕnistú“ cestu vďaka jednoduchému kroku – a to: ako vyberať šaty podľa vášho typu postavy.

Prečítajte si aj: Farba šiat podľa farby vlasov, typu pleti a očí →

Svadobné šaty podľa typu postavy

Presýpacie hodiny

Nevesty s tvarom postavy presýpacích hodín majú zvyčajne výraznejší pás, širšie boky a väčšie poprsie. 

Tento typ postavy je priam dokonalý! Ženské krivky sú sexi, a preto sa ich nebojte ukázať! 

Zvýraznite ich v šatách ako je silueta, alebo štýl morskej panny. 

Biele flitrované šaty spustené na ramená sú tým správnym výberom. Jemná čipka a ozdobné flitre dodajú šatám výnimočnosť a z vás bude kráľovná večera! 

Hruška

Postava sa vyznačuje širšími bokmi. Ramená a hrudník sú menšie a postava je celkovo drobná a útla

Pre nevesty, ktoré sa našli v tomto type sú skvelou voľbou šaty s rybím chvostom, alebo morská panna. Dobrou voľbou sú šaty s rukávmi, ktoré pomôžu vyvážiť menšie ramená. 

V staroružových šatách s krajkou budete naozaj výnimočnou nevestou. Zaujímavý strih, jemná krajka a trochu „iná“ farba šiat očarí každého. Veď svadobné šaty nemusia byť len biele!

Svadobné šaty podľa typu postavy
Svadobné šaty podľa typu postavy

Trojuholník

Ak sú vaše ramená a horná časť tela proporcionálne väčšie ako spodná časť tela, pravdepodobne máte trojuholníkový typ postavy.

Nevestám so širšími ramenami, štíhlym pásom a menšími bokmi pristanú šaty so symetrickým strihom a výstrihom do V.

Hrubšie ramienka, čipka alebo šaty s rukávmi tiež lichotia vašej postave. So svadobnými šatami s krajkou a tylovou sukňou budete romantickou vílou počas celehé večera.

Jablko

Nevesty s väčším poprsím a úzkymi bokmi s plnšou oblasťou v trupe sa nemusia obávať, že by zostali na ocot. Výber šiat pre takýto typ postavy je veľmi bohatý

Nazberkaná sukňa, jemné flitre a krajka dodajú ilúziu vyváženejšieho tvaru. So svadobnými šatami s tylovou sukňou a rafinovaným rozparkom spolu vytvárajú dokonalú súhru. Vykročte za spoločným životom s noblesou!    

Svadobné šaty podľa typu postavy

Nezabudnite nás sledovať na Facebooku a Instagrame.

Späť do obchodu