Ako vybrať vkusné šaty pre družičky?

Výber šiat pre družičky nemusí byť stresujúci. V skutočnosti, ak presne viete, na čo si dať pozor, môže to byť zábavná a relaxačná časť plánovania svadby. Aj keď je málo pravdepodobné, že všetky družičky majú rovnaký štýl, typ postavy, či rovnakú obľúbenú farbu, nemusíte sa obávať, že by odmietli byť vašou družičkou. Sú to predsa dievčatá, ktoré ste si vybrali a na ktoré sa môžete spoľahnúť. Na oplátku vám veria, že vo váš svadobný deň budú vyzerať úžasne. Samozrejme, netreba zabúdať na to, že jediná žena, ktorá má v ten deň vyniknúť je nevesta!

Prečítajte si aj: Udržateľnosť sa nosí →

Šaty pre družičky

Rôzne, a predsa rovnaké

Časy, keď sa družičky obliekali do rovnakých rób sú za nami. Dnes je oveľa lichotivejšie obliekať dievčatá do individuálnych šiat, ktoré im naozaj pristanú. Jediné, na čom by sa mali družičky dohodnúť je výber farby, prípadne zladenie šiat do podobného odtieňa.

← Zlaté šifónové šaty s vyšívanými kvetinkami

Dĺžka

Každej družičke lichotí iná dĺžka šiat. Mentolové spoločenské šaty sú skvelou voľbou pre dámy, ktoré chcú ukázať svoje nohy. Sexi nadýchaná mini sukňa a krajka učaruje každému. 

Družička, ktorá nie je stotožnená s odhalením stehien a preferuje skôr decentnejšiu dĺžku, fialové midi šaty so skladanou sukňou zaručia eleganciu a pôvab. 

Celotelová róba má takisto svoje miesto pre družičky, ktoré chcú svoje nohy zahaliť a zažiariť s dávkou grácie. Nádherné svetlozelené plisované šaty vyniknú na každej družičke.  

Mentolové spoločenské šaty →

Šaty pre družičky
Šaty pre družičky

Poprsie

Ak sú medzi družičkami dievčatá, ktoré majú väčšie proporcie, poraďte im obliecť sa do róby s lodičkovým výstrihom alebo s výstrihom do písmena V, ktoré pomáhajú minimalizovať šírku poprsia.

Ohlávkový výstrih bude skvelý pre družičky s menším poprsím, ktoré zvýraznia svoje ruky a ramená.

Srdiečkové výstrihy sú obľúbenou voľbou, pretože sadnú každej žene a hodia sa všetkým.

← Staroružové spoločenské šaty s flitrami

Rady na záver 

Nechajte priestor družičkám, aby sa vyjadrili k ich šatám a povedali nápady, čo by si chceli obliecť. Začnite s výberom ich šiat včas, pretože nikdy neviete, ako dlho bude trvať, kým každá družička nájde dokonalé šaty pre seba. Majte na pamäti sezónu, v ktorej sa budete vydávať. Je dobré zvoliť si v lete šaty, ktoré budú vzdušné, z príjemného materiálu a počas zimy, či jesene, odporučte dlhé šaty, prípadne šaty s rukávom. Dbajte na to, aby sa vaše družičky cítili pohodlne.

 

Nezabudnite nás sledovať na Facebooku a Instagrame.

Späť do obchodu