Udržateľnosť sa nosí

Určite ste si už kúpili šaty, či iné oblečenie aj napriek tomu, že ste vedeli, že si ich oblečiete len na jednu príležitosť. Avšak, počuli ste už o udržateľnej móde? Obliecť si jedny šaty na viac spôsobov či príležitostí je hitom súčasnosti. Kedysi by to možno bolo "faux paux," dnes je to trendy. Ba čo viac, udržateľná móda je navyše aj šetrná k prírode.

Prečítajte si aj: Kvetinové šaty na každú príležitosť

Nakupujte rozumne

Sme zástancami toho, že pri výbere šiat sa oplatí myslieť ekologicky. Jednoduchá rada: Vyberajte také šaty, do ktorých sa oplatí investovať! Šaty, ktoré sa hodia na viacero príležitosti a budú vyzerať fantasticky a „shik“ aj o niekoľko rokov.  

Udržateľnosť sa nosí

Čierna a kvety

Čierne kvetinové midi šaty s volánovou sukňou z vás vykúzlia dámu s pôvabom a eleganciou, a nepokazíte nimi nič ani o pár rokov. Kvetinový vzor a volány, tie predsa nikdy nevyjdú z módy!

Nadčasová čierna

S čiernymi šatami nikdy nič nepokazíte. Elegantná klasika v podobe čiernych midi šiat je zaručená v kombinácii s čímkoľvek! Materiál je veľmi elastický a prispôsobivý, vďaka čomu budú šaty na vás vyzerať stále výborne. 

Udržateľnosť sa nosí
Udržateľnosť sa nosí

Ľúbezná biela

Chystáte sa na párty, či romantickú večeru? Biele krátke šaty s krajkou sa hodia naozaj na každú príležitosť. Nežné a zároveň sexi šaty, ktoré budú s vami „v dobrom aj v zlom.“

Jedny šaty, tisíc spôsobov

Poznáte ten pocit, keď máte na sebe nový kúsok po prvýkrát? S týmito šatami ho so štipkou nápaditosti budete mať stále. Zmeňte viazanie, účes, doplnky a nové šaty sú na svete! 

Bordové midi šaty na viazanie →

Udržateľnosť sa nosí

Vyberte si svoj nadčasový kúsok u nás a zabudnite na faux pas, že jedny šaty si môžete obliecť len raz. 

Nezabudnite nás sledovať na FacebookuInstagrame. 

Späť do obchodu