Trendy midi šaty pre každú príležitosť

Stretli ste sa so situáciou, keď ste sa pripravovali na spoločenskú udalosť a nevedeli ste, po akých šatách by ste mali siahnuť? Vieme, aký náročný môže byť výber vhodných šiat, a práve preto sme pre vás pripravili niekoľko tipov, ktoré vám s rozhodovaním pomôžu. Vo všeobecnosti však môžeme tvrdiť, že aj v prípade výberu šiat sa môžete riadiť pravidlom „zlatej strednej cesty“, ktorým sú v prípade módy pre dámy univerzálne midi šaty. Tieto šaty sú jednoducho voľbou na istotu, či už sa pripravujete na firemný večierok, stužkovú alebo svadbu.

Prečítajte si aj: Košeľové šaty – spojenie elegancie a komfortu

Midi šaty a široké možnosti ich výberu

Midi šaty sú k dispozícii v nespočetnom množstve prevedení, vďaka čomu si skutočne každá dáma príde na svoje. Ak rada uprednostníte voľnejší strih, ktorý je zúžený len v oblasti pásu, ideálnou voľbou pre vás budú svetlomodré tylové midi šaty. Tieto šaty vytvarujú siluetu každej dámy, a to práve vďaka ich prepracovanému strihu. 

Ak preferujete výrazné kúsky, ktoré neuniknú žiadnemu pohľadu, siahnite po cyklámenových tylových midi šatách. Majte na pamäti, že výrazné šaty je vhodné kombinovať s jemnými doplnkami, ktoré nebudú vytvárať výrazný vizuálny kontrast so zvyškom outfitu. 

Pokiaľ nie ste fanúšičkou výrazných farieb a uprednostňujete konzervatívnejší vzhľad, biele, ako aj staroružové tylové midi šaty, sú tou správnou voľbou. Pri výbere vhodných šiat berte ohľad najmä na to, aby ste sa v danom strihu a farbe cítili skutočne krásna a sama sebou.

 

Na detailoch záleží

Hľadáte elegantné a zároveň pohodlné šaty na spoločenskú udalosť? Rada sa obliekate elegantne, jednoducho, no zároveň vám záleží na detailoch? 

Ak áno, zavinovacie midi šaty sú pre vás ako stvorené. Ich jednoduchý dizajn pôsobí elegantne a decentne, čo z nich robí ideálnu voľbu pre rôzne formálne spoločenské udalosti, akými sú svadby, stužkové slávnosti alebo významné obchodné stretnutia. Dizajn týchto šiat je však ozvláštnený jedinečným prvkom – brošňou v tvare kvetu. Vďaka tomuto detailu si môžete byť istá, že váš outfit nebude fádny. Keďže ozdobný prvok je zakomponovaný v šatách, nie je potrebné, aby ste do outfitu zakomponovali ďalšie výraznejšie prvky. Zavinovacie midi šaty odporúčame kombinovať s jemnou listovou kabelkou a lodičkami, ktoré budú ladiť s farebným tónom šiat.

Ružové zavinovacie midi šaty >>>

Buďte elegantná a atraktívna

Ak sa v priliehavých šatách cítite sebavedome a atraktívne, nechajte, nech vo vašom šatníku dominujú. V prípade výberu šiat na rôzne udalosti – od mimoriadne formálnych až po tie menej formálne – sú priliehavé midi šaty skvelou voľbou. Priliehavé šaty krásne vyniknú ako na štíhlej, tak aj na plnoštíhlej postave. Vďaka ich elastickému materiálu vám poskytnú pocit komfortu počas celého dňa. 

Môžete si byť istá, že v týchto bordových midi šatách budete neprehliadnuteľná. Ak bordová nie je vašou šálkou kávy, siahnite po elegantných modrých midi šatách. Vhodným riešením je, ak si zvolíte farbu šiat na základe vašej farby vlasov a tónu pleti. Pokiaľ si prajete, aby na vás šaty vynikli, zvoľte si takú farbu, ktorá s vašimi vlasmi a tónom pleti vytvorí kontrast. Pre svetlé typy sú vhodné tmavšie farebné tóny šiat a naopak, ak ste snedý typ s tmavším odtieňom vlasov, jemná farba šiat na vás krásne vynikne.

 

Staroružová je stále in

Pre elegantný a romantický look vám odporúčame siahnuť po jemných midi šatách, ktoré zvýraznia vaše krivky. 

Skvelou voľbou sú staroružové midi šaty, ktoré sú stelesnením ženskosti a elegancie. Môžete si byť istá, že tieto šaty zvýraznia vašu prirodzenú ženskú energiu a dodajú vám šarm, ktorý si praje mať každá dáma. Skombinujte ich s krémovou listovou alebo crossbody kabelkou a elegantnými lodičkami. Nezabudnite na decentné šperky, ktoré váš look privedú k dokonalosti.

<<< Staroružové midi šaty

 

Midi šaty sú symbolom elegancie, ktorý svedčí každej dáme. Či už sa pripravujete na svadbu vašej kamarátky, stužkovú vášho dieťaťa alebo na firemný večierok, midi šaty sú vždy vhodnou voľbou. Stačí ich skombinovať s vhodnými doplnkami a môžete vyraziť!

Pre viac jedinečného obsahu zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu