Dokonalé spoločenské šaty na valentínsky ples

Valentín je za rohom a s ním prichádza obdobie romantiky a valentínskych plesov. Či už sa na takýto ples chystáte s priateľmi alebo s partnerom, jedno je isté – každá žena sa chce cítiť ako kráľovná večera. Takýto pocit môžete docieliť práve vďaka správne zvoleným spoločenským šatám, v ktorých zažiarite. V dnešnom článku vám predstavíme niekoľko tipov, ako na výber vhodných spoločenských šiat pre nezabudnuteľný valentínsky ples.

Prečítajte si aj: Ako nosiť šaty s odhaleným chrbtom?

 

Ružová – farba romantiky a ženskosti

Staroružové spoločenské šaty sú dokonalým stelesnením romantiky a ženskosti. Ich voľný strih a zúžený pás, skombinovaný s mierne hlbokým výstrihom, lichotí každému typu postavy, vďaka čomu sa každá dáma môže cítiť sebavedome a atraktívne. Čipkované detaily, spolu s ružovou farbou, vytvárajú kombináciu, ktorá symbolizuje ženskosť a jemnosť. Spolu s decentnými trblietavými šperkami a lodičkami krémovej farby docielite look, ktorý na valentínskom plese vynikne a očarí.

Staroružové spoločenské šifónové šaty >>>

S flitrami doslova zažiarite

Ak rada pútate pozornosť, tieto krátke výrazné šaty s flitrami, sú ako ušité pre vás. Pokiaľ sa v krátkych strihoch šiat cítite ako vo svojej koži, jednoznačne po takomto strihu siahnite aj pri výbere spoločenských šiat na valentínsky ples. Strih v tvare „A“ skvele zvýrazní vaše ženské krivky a výrazná farba šiat sa postará o to, že vyniknete z davu. Šaty s flitrami sa vo svetlách reflektorov krásne trbliecu a žiaria. Keďže sú samé o sebe výrazné, odporúčame ich doplniť len o jemné doplnky v podobe náhrdelníku a náramku z perlí alebo šperkov s kameňmi. Nezabudnite ani na náušnice, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou plesového outfitu

<<< Fialové krátke šaty s jemnými flitrami

Zvodné šaty s rozparkom

Rada by ste na valentínskom plese pôsobili zvodne a atraktívne? Uvítali by ste však zároveň decentný a luxusný vzhľad? V takom prípade sú lesklé šaty s rozparkom to, čo hľadáte. Ideálnou voľbou je jemná zlatá farba, ktorá svedčí každej dáme – od snedých brunetiek až po svetlejšie blond typy. Šaty s rozparkom pôsobia skutočne atraktívne, čo je ideálne práve pre príležitosť, akou je valentínsky ples. Keďže ide o šaty na ramienka, odporúčame ich skombinovať s kožušinovou pelerínou, ktorá vás zahreje a navyše váš outfit pozdvihne na luxusnú úroveň. Pelerínu zvoľte buď krémovú, bielu alebo béžovú. Dosiahnete tak elegantnú súhru farebných tónov.

Zlaté lesklé šaty s rozparkom >>>

Kráľovná večera zahalená v zamate

Zamatové šaty spustené na ramená, sú stelesnením sofistikovanosti a pôvabu. Tieto šaty sú vyrobené z luxusnej zamatovej tkaniny sýtej vínovej farby, ktorá pôsobí veľmi luxusne na pohľad, aj na dotyk. S takouto kombináciou farby, materiálu a strihu budete na valentínskom plese neprehliadnuteľná. Zamat je vo všeobecnosti považovaný za noblesný materiál. Ak si užívate pocit luxusu a vznešenosti, práve vínové zamatové spoločenské šaty sú ideálnou voľbou na valentínsky ples. K šatám spusteným na ramená sa nebojte siahnuť po výraznom náhrdelníku, ideálnou voľbou je strieborný náhrdelník s kameňmi, ku ktorému môžete zladiť dlhé náušnice a jemný náramok. Kompletný look doplňte lodičkami s remienkom na tenkom opätku, ideálne v béžovej alebo metalickej farbe.

<<< Vínové zamatové šaty spustené na ramená

Vyniknite s extravagantným volánom

Preferujete extravagantný vzhľad? Rada by ste siahli po šatách jemnej farby, no nezvyčajného dizajnu? Ružové mini šaty s mohutným volánom spĺňajú všetky tieto kritériá. Vďaka výraznému volánu v okolí dekoltu pôsobia skutočne extravagantne. Ich strih bude lichotiť vašej siluete, čo na valentínskom plese ocení vaše sebavedomie, ako aj váš partner. Keďže dekolt šiat je sám o sebe dostatočne výrazný, žiadne šperky na krk už nie sú potrebné. Postačí vám jemný náramok, decentné náušnice a ak by ste rada celý look ozvláštnili, môžete siahnuť po pančuškách s flitrami. S takýmto outfitom budete na valentískom plese neprehliadnuteľná.

Ružové mini šaty s mohutným volánom >>>

Valentínsky ples je len raz za rok, a preto si ho užite skutočne naplno. Doprajte si večer plný romantiky, zábavy a nezabudnite – významnou súčasťou takejto udalosti sú bezpochyby vhodné spoločenské šaty. Pri ich výbere sa inšpirujte tipmi z dnešného článku.  

Pre viac jedinečného obsahu zo sveta módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube

Späť do obchodu