Oblečte sa do farby roka 2024

Rok 2024 je už v plnom prúde a so sebou priniesol nové farby a trendy. Inštitút farieb Pantone každý rok vyhlasuje farbu roka a zatiaľ čo minulý rok to bola odvážna Viva Magenta, tentokrát stavili na nežný odtieň zvaný Peach Fuzz. Táto jemná oranžová tento rok zahalí svet do tepla a pokojných chvíľ. 

Prečítajte si aj: Zažiarte vo farbe roka 2023 - teraz letí Magenta

 

 

Peach Fuzz vzbudzuje pocit radosti a nádeje. Pridajte aj vy šmrnc jemnej broskyňovej či marhuľovej do svojich každodenných chvíľ. Vyzdvihne vašu ženskosť a dodá vám sebavedomie, či už idete do práce, alebo sa chystáte na špeciálnu príležitosť. 

 

Naše tipy do práce

Keď si tieto rozkošné čipkované šaty oblečiete do práce, sme si istí, že rozžiarite aj susednú kanceláriu. Celý deň sa budete cítiť elegantne a sofistikovane. Ako bonus vám priliehavý strih vytvorí zvodnú siluetu. Vďaka elastickému materiálu sa budete cítiť v pohodlí. 

Alternatívou na významnejšiu príležitosť, akou je napríklad firemný večierok, sú tieto romantické šaty s čipkou a áčkovou sukňou, ktoré sú dokonalou súhrou elegancie a profesionalizmu

Posledným tipom v tejto trojici sú tieto šaty, ktoré sú výbornou voľbou na akúkoľvek príležitosť. Zároveň sa v nich celý deň budete cítiť mimoriadne pohodlne. A ako bonus – výborný strih skryje bruško aj po výdatnej večeri.

 

Chystáte sa na ples?

Tohtoročná plesová sezóna je už v plnom prúde a vy ešte stále nemáte šaty? Stavte na farbu roku 2024 Peach Fuzz. Táto jemná a ženská farba a naše šaty z vás urobia kráľovnú večera. 

Naším prvým výberom sú tieto šaty pre nežnú princeznú. Páni sa budú za vami nepochybne otáčať – kto je tá šarmantná dáma? A, povedzme si pravdu, aj dámy. Ale tie budú rozmýšľať, odkiaľ máte šaty.

Ak hľadáte krásne šaty, v ktorých sa vám bude plesať ako bohyni lásky, tieto šaty sú pre vás ideálne. Sú ľahké ako pierko. Zároveň vám vďaka šikovnému strihu pomôžu nielen skryť chybičky krásy, ale ukázať aj prednosti. Plisovaná sukňa dodáva na romantickom efekte. 

V týchto dlhých šatách budú predovšetkým mladšie ročníky vyzerať nádherne. Doporučujeme jemné kučery a ako doplnok výraznejšie náušnice. Odhalené ramená a nadýchané jemné rukávy zanechávajú nežný dojem.

 

 

Peach Fuzz v sebe spája mladistvosť a nadčasovosť, preto je tou správnou voľbou pre dámu v každom veku. Ako sa vám páči tohtoročný výber Pantone? 

Pre viac jedinečného obsahu zo sveta módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube

Späť do obchodu