Šaty, vďaka ktorým bude Valentín nezabudnuteľný

Ako sa v sviatok zamilovaných obliecť tak, aby vášmu partnerovi padla sánka a vy ste sa cítili ako kráľovná? Hoci je tento deň charakterizovaný srdiečkami a všetko sa nesie v tóne červenej, to ešte neznamená, že šliapnete vedľa výberom šiat v iných farbách. Toto sú naše tipy na šaty, vďaka ktorým bude Valentín nezabudnuteľný. 

Prečítajte si aj: Dokonalé spoločenské šaty na valentínsky ples

Klasika, ktorou nič nepokazíte 

Ak chcete byť za dámu, čierne šaty to splnia do bodky! Sú zárukou elegancie, štýlu, zvodnosti a navyše podčiarknu ženskosť, ktorá z vás bude sršať na všetky strany. 

Ak chcete romantický večer s partnerom okoreniť sexi lookom, stavte na šaty s odhaleným chrbtom alebo decentným výstrihom spredu, ktoré zakryjú podstatné, no zároveň vzbudia predstavivosť u drsnejšieho pohlavia. Ak si dáte záležať na látke a voľba padne na satén, na Valentína tak skoro nezabudnete! 

Doplňte šaty červeným rúžom a nebojte sa nápadnejších náušníc. Partner určite ocení odhalený krk, ktorý vynikne vďaka vyčesanému uhladenému copu.

Čierne krátke flitrované šaty s odhaleným chrbtom >>>

Zažiarte v nápadnej farbe

Milovníčky farieb si prídu na svoje. Šaty v ružovej, červenej alebo v modrej farbe sa považujú za novú “čiernu”. Spravia z vás dámu, za ktorou sa otočí nejeden muž. Vďaka tomu vás partner nespustí z očí a bude si vás “strážiť” celú noc. 

Je len a len na vás, v akej farbe si zvolíte šaty. Či už to bude nápaditá oranžová, purpurová alebo dokonca žltá, ktorá vám vyčarí úsmev na tvári, Valentín je skvelou príležitosťou, ako zažiariť. 

Vlnité vlasy alebo naopak, zopnuté do drdolu, sú priam nevyhnutným doplnkom, ktoré skrášlia celý outfit.

<<< Oranžové midi šaty na ramienka

 

Tip: Ak chcete ísť s aktuálnymi módnymi trendami, farbou roka 2024 je “Peach fuzz”. Inak povedané, broskyňové páperie, ktoré evokuje pokoj a blízkosť. Ak uprednostníte šaty v tejto farbe, budete o krok vpred! Viac o tejto farbe a ako ju nosiť, sme pre vás spísali v tomto článku.

 

Sakové šaty 

Túžite po šatách, ktoré v priebehu pár sekúnd krásne vytvarujú vašu postavu? Siahnite po sakovom kúsku, v ktorom budete pôsobiť distingvovane. Žiadna nuda však nehrozí. Ak si k nemu dáte vysoké čižmy, odrazu sa z vás stane sexi dračica v kombinácii s “fancy vibe”.

Nádych elegancie zo sakových šiat je samozrejmosťou, no mali by ste s niečím rátať. Valentínske rande s vašou polovičkou sa vďaka tomuto módnemu kúsku o niečo predĺži a neskončí len pri romantickej večeri alebo prechádzke.

Fialovo-ružové krátke šaty s opaskom >>>

Na pána 

Aj keď nie ste šatový typ, Valentína si môžete užiť tak, ako sa patrí. Nohavicový outfit dnes ani zďaleka nie je žiadnym faux pas, ako to bolo kedysi. Pokojne si dajte elegantné čierne nohavice s čipkovaným topom alebo blúzkou, prípadne siahnite po našom smaragdovom overale s dlhými rukávmi. Ak chcete viac romantický look, siahnite po našom overale s odhaleným ramenom

Vysoké topánky spolu s oversize sakom sú nadčasovými kúskami, ktoré v kombinácii s copom a spustenými prameňmi okolo tváre vyzdvihnú eleganciu, no zároveň sexi vzhľad. Valentín tak odrazu nadobudne nový rozmer!

<<< Smaragdový overal so šifónovými rukávmi

 

Pre viac jedinečného obsahu zo sveta módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube

Späť do obchodu