Najkrajšie korzetové šaty

Korzety sú späť! Na počkanie vyčarujú osí driek a zvýraznia prednosti. Šaty, ktoré berú dych nielen ženám, ale i mužom. Kedysi boli povinnou súčasťou spoločenskej róby a teraz sa po rokoch vracajú oprášiť zašlú slávu s noblesou sebe vlastnou. O miesto na tanečných parketoch plesov a bálov prišli bojovať v moderných strihoch a neodolateľných dizajnoch. Spoznajte 5 nových podôb milovaných korzetových šiat.
 

Prečítajte si aj: Šaty, vďaka ktorým bude Valentín nezabudnuteľný

Možno ich návrat vítate s nadšením a možno odpadávate už pri predstave, že máte stráviť celý večer v pozore ako zastrúhaná ceruzka. Je pravda, že pri šnurovaní korzetov pevných ako železo dámy v minulosti naozaj upadali do mdlôb, no tie časy sú dávno preč. Korzety sa vrátili vo svojej stále elegantnej, no pritom zhovievavej podobe. Nesprevádzajú ich obrovské “tortové” sukne a mnohokrát ani toľko obávaná šnurovačka. Čo si však ponechali je schopnosť vytiahnuť na povrch aj hlboko driemajúce sebavedomie a ženskosť. Veď, priznajme si - to, že nás nútia byť celý večer vystreté nie je zas až tak na škodu. Na plese sa zhrbené plecia skrátka nenosia. A kedy, ak nie v tú čarovnú noc, sa máte nosiť hrdo ako kráľovná?!

V novom šate

Zatiaľ čo v minulosti mali šľachtické róby niekoľko vrstiev a ich obliekanie bola hotová alchýmia, dnes sú korzety doplnené sukňami z ľahučkých materiálov a samy sú navrhnuté tak, aby nikde nič netlačilo. Viete si predstaviť, že by ste si obliekli kúsok vyrobený z kostí a kože zvierat, ktorý držia pokope kovové tyče? Dnes už, našťastie, pre krásu nemusíme trpieť tak, ako naše predchodkyne. Predstavujeme vám nové podoby korzetových šiat, v ktorých si svoj strih nájde snáď úplne každá. Navyše, všetky modely v našej ponuke sú na prsiach vystužené, takže odpadá aj problém s často komplikovaným výberom spodnej bielizne.

Tip: Ak hľadáte šaty na ples, ktoré budú zároveň krásne i praktické, ideálnou voľbou budú pre vás korzetové šaty na zips s odnímateľnými ramienkami. Okrem toho, že sú maximálne pohodlné, majú sexi rozparok a aktuálne trendy odtieň trblietavej staroružovej.

Staroružové trblietavé šaty s korzetom >>>

Súčasná princezná

Učarovali vám v detstve príbehy o kráľovských rodoch, zámockých báloch a všetkých tých prekrásnych šatách ako z jahodovej peny? Čo na tom, že ste dospelá… Obliecť si aspoň raz za život šaty, v ktorých sa budeme cítiť doslova ako Popoluška na bále, túži snáď každá z nás. Postačia na to tieto tri veci (a oriešky to nie sú): nežný pastelový odtieň, jemne nariasená tylová sukňa siahajúca až po zem a, samozrejme, korzet so šnurovačkou. Už len si vybrať tú správnu farbu.

 

Dokonalé presýpacie hodiny

Ak hľadáte niečo odvážnejšie a máte postavu "krv a mlieko," určite vás dostane tento originálny model.

Pútavý strih zvýrazní vaše krivky a rafinovane priesvitná látka upúta pozornosť, no ponechá aj priestor na fantáziu. V týchto spoločenských šatách sa budete cítiť ako v jemnej pavučinke.

Strieborné priliehavé šaty s korzetom >>>

Najkrajšie korzetové šaty na plesovú sezónu 2024

Nech sa točí!

Ak patríte k mladším ročníkom alebo len skrátka hľadáte plesové šaty, ktoré budú hravé a osviežujúce, je pre vás midi dĺžka ako stvorená! V kombinácii s korzetom, ktorý opticky predelí postavu, si ju konečne môžu dovoliť aj ženy nižšieho vzrastu. V našej ponuke nájdete aj model s priesvitným korzetom a zaujímavou sukňou. Efektnú bodku dodajú sandálky na podpätkoch či nižšie lodičky. Tak hurá do tanca!

Tip: Nenechajte sa zmiasť mylnou predstavou, že korzet svedčí len žene s plným dekoltom. Ak zvolíte šaty so zdobeným vrchným dielom, ktorý má tvar celého kruhu, dovoliť si ho môžete aj s veľkosťou košíkov A. 

Samostatná jednotka

Najväčšou nočnou morou žien pred plesom je, že sa stretnú dve v rovnakých šatách. Zaručene sa vám to nestane, ak si plesovú róbu vyskladáte sama. 

Vyberte si elegantný korzet a dolaďte ho sukňou z našej bohatej ponuky. Výhodou tejto voľby je, že oba kúsky ešte určite využijete aj pri inej príležitosti.

Čierny krátky korzet s ružou >>>

S vysokým rozparkom

Korzety boli odjakživa synonymom prestíže, vysokej elegancie a tajuplnej ženskej príťažlivosti. Staňte sa tou, ktorá túto predstavu dovedie do dokonalosti. Oblečte si korzetové šaty so šikmými výstuhami, ktoré vyčarujú dokonalý driek, a padavou sukňou skrývajúcou dlhý rozparok. Budete doslova len krôčik od toho, aby ste na seba strhli všetky pohľady.  

 

 

Či už zvolíte šaty s korzetom alebo bez, nech je plesová sezóna 2024 pre vás plná nezabudnuteľných okamihov! Dovoľte nám byť ich súčasťou - označte nás na sociálnych sieťach tagom @miadresses.sk. 

Pre viac jedinečného obsahu zo sveta módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube

Späť do obchodu