Smaragdovo zelené šaty - šaty ako váš drahokam

Zelená farba vo všeobecnosti pôsobí veľmi upokojujúco. Evokuje v nás prírodu a je spojená s harmóniou a šťastím. Jeden odtieň zelenej je však veľmi špeciálny. Nezameniteľná sýtozelená farba, ktorá v nás evokuje luxus predovšetkým vďaka smaragdu – jednému z najznámejších drahokamov. Smaragdová farba patrí spolu s kráľovskou modrou a červenou k najobľúbenejším farbám plesovej sezóny.

Prečítajte si aj: Najkrajšie korzetové šaty

Smaragdovo zelené šaty – hit roka 2024?

Podľa odborníkov z oblasti módy bude v roku 2024 dominovať večierkom a plesom práve smaragdovo zelená farba. Takéto šaty sa výborne kombinujú s hnedými, béžovými a zlatými doplnkami. Ak chcete dosiahnuť dokonale elegantný a luxusný look, siahnite po smaragdovo zelených šatách zo saténu, alebo zvoľte šaty doplnené pierkami, či kamienkami. Ďalšou výnimočnou alternatívou môžu byť flitrované, či trblietavé šaty.

 

Elegantná a okúzľujúca aj v bežné dni

Na skutočne široký výber spoločenských šiat ste už určite, milé naše zákazníčky, zvyknuté. Vedeli ste však, že máme v ponuke aj pohodlné šaty na bežné nosenie? Do práce, do kina, na rande či rodinnú oslavu. Ak chcete v bežné dni vyzerať krásne, no zároveň vám veľmi záleží na pohodlí, máme pre vás tieto tipy:

 

Plesové šaty v duchu hesla „v jednoduchosti je krása“

Smaragdovo zelené šaty sú samé o sebe šperkom a naozaj nie je nutné dopĺňať ich komplikovanými doplnkami a príliš výraznými či extravagantnými šperkami. Ak aj vo vašom šatníku prevláda jednoduchosť, zrejme hľadáte elegantné šaty jednoduchého strihu s voľnou áčkovou sukňou. Strih týchto šiat lichotí každému typu postavy a navyše dovoľuje voľný a pohodlný pohyb po tanečnom parkete.

 

Pre koho sú smaragdovo zelené šaty vhodné?

Existujú farby, ktoré si v mysli automaticky spájame s určitou vekovou kategóriou. Bledoružová sa nám hodí k mladším ročníkom, napríklad bordová zas skôr k starším dámam.  Smaragdovo zelené šaty sú však veľmi univerzálne. Dojem v nich urobíte v každom veku a zároveň sa hodia svetlým i tmavým typom.

Smaragd patrí medzi najcennejšie drahokamy a jeho výrazná farba je v klenotníctve unikátom. Veríme, že šaty, ktoré si u nás vyberiete budú rovnako pripomínať drahokam a všetkých navôkol v nich očaríte svojim pôvabom a noblesou.

 

Pre viac jedinečného obsahu zo sveta módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube

Späť do obchodu