Detaily na šatách, ktoré dokážu nahradiť šperky

Stalo sa vám, že ste si kúpili nádherné spoločenské šaty, ale nedokázali ste k nim doladiť šperky? Podobnému problému sa vyhnete, keď zvolíte šaty, ktoré sú sami o sebe šperkom. K zaujímavému kúsku stačí dokúpiť jemné zapichovacie náušničky a listovú kabelku. Ktoré detaily a akcenty dokážu šaty ozvláštniť?

Prečítajte si aj: Smaragdovo zelené šaty - šaty ako váš drahokam

 

Očarujúca čipka

Čipkované detaily na rôznych častiach šiat vytvárajú mladistvý vzhľad, pôsobia veľmi jemne a pútavo, pričom sú zároveň aj nadčasové. Dodávajú každému oblečeniu punc elegancie a sofistikovanosti. Šaty s čipkou z Mia Dresses sa hodia na rôzne príležitosti, napríklad na ples, svadbu a večierok. 

Aké sú možnosti čipkovaných detailov na šatách? Zakryte jemné nedostatky a vyberte si šaty, ktoré majú čipkované rukávy. Alebo naopak pekné ramená zvýraznite tak, že si oblečiete šaty s čipkovaným volánom okolo poprsia. Maximálne elegantne vyzerajú aj šaty áčkového strihu s vrchom z čipky.

 

Luxusné trblietavé akcenty

Nemusíte nosiť výrazné šperky, keď sú samotné šaty šperkom. Na mysli máme šaty, ktoré zdobia štras a trblietky. Ak si trúfate, a chcete v spoločnosti naozaj zažiariť, zvoľte dlhé šaty kompletne posiate trblietkami. Pre menej odvážne dámy sú určené kúsky, v ktorých sú trblietky zakomponované v inej podobe, napríklad v podobe trblietavého rukáva. Možnosťou je rozbiť monochromaticky pôsobiace šaty trblietavým opaskom

 

Unikátna asymetria

Unikátnym detailom na šatách nemusia byť len ozdoby, ale aj ich strih. Asymetrické strihy zaručene prilákajú pohľady a odhalia len toľko, koľko sama chcete. Pre vytvorenie wau efektu skombinujte viac zaujímavých ozdôb s asymetriou. 

Príkladom sú tieto asymetrické šaty na jedno rameno, ktoré sú elegantné a zároveň očaria asymetrickou spodnou časťou. Pe viac odvážny look môžete siahnuť po týchto krátkych šatách s jemnými výrezmi v oblasti dekoltu. Skutočnou princeznou asymetrie budete v týchto sladkých ružovkastých šatách s asymetrickou tylovou sukňou, ktorá odhalí tak akurát. A ak chcete zaujať nielen farbou, ale aj strihom, tieto smaragdové šaty s volánovou sukňou jednoducho musia mať miesto vo vašom šatníku. Viac unikátnych kúskov sme pre vás vybrali nižšie:

 

Pompézne volány

Luxusné večierky vyžadujú pompézne šaty. Pozor však na to, aby ste neskĺzli do lacno pôsobiacich strihov. Ako dosiahnuť pompéznosť a vyzerať ako femme fatale? Vyberte si na zvláštnu udalosť šaty s volánmi. Možno ste si predstavili šaty, ktoré pripomínajú cukrovú bábiku. Podobné šaty vyšli z módy už pred rokmi a nahradili ich volánové detaily. Volány pekne vyzerajú v zadnej časti šiat všité od drieku až po zem. Dekolt zvýrazníte šatami s volánom okolo poprsia. Glamour efekt dosiahnete pomocou šiat s volánom vedúcim od ramena po pás.

 

 

Nechajte sa inšpirovať týmito nenápadnými, no efektnými šatovými detailmi a dajte svojmu vzhľadu novú dimenziu bez toho, aby ste sa museli spoliehať len na tradičné šperky. Je čas zaujať svojou krásou a jedinečnosťou v podobe outfitu, ktorý je unikátny aj bez príliš výrazných šperkov a doplnkov.

Pre viac jedinečného obsahu zo sveta módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube

Späť do obchodu