Tipy pre nevestu: ako si vybrať popolnočné šaty

Váš svadobný deň je jedným z najdôležitejších dní vo vašom živote. Celé mesiace ste plánovali každý detail a teraz konečne nastal čas kúpy popolnočných šiat! Ale spomedzi toľkých štýlov a strihov, z ktorých si môžete vybrať, ako viete, ktorý je pre vás ten pravý? Tu je niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu nájsť perfektné popolnočné šaty pre váš veľký deň.

Prečítajte si aj: Čipkované šaty: tajomstvo tohto nadčasového materiálu

Tipy pre nevestu: ako si vybrať popolnočné šaty

Aký typ šiat zvoliť?

Prvá vec, ktorú musíte urobiť, je premyslieť si celkový štýl vašej svadby. Budete mať svadbu v kostole, po nej formálnu večeru a zábavu až do rána, alebo je vaša svadba skôr voľnejšou, outdoorovou záležitosťou? Formálnosť vašej svadby vám totiž pomôže zúžiť výber popolnočných šiat aj na polovicu. 

Ak máte tradičnú svadbu, najlepšou voľbou popolnočných šiat budú dlhé spoločenské šaty. Tieto smotanové krásky z vás vykúzlia zmyselnú dámu s veľkou dávkou noblesy a šarmu.

Ak však plánujete ležérnejšiu oslavu, potom by boli lepšou voľbou midi, alebo dokonca aj krátke šaty. Tieto bordové midi šaty na ramienka sú jednoduché, no sexi zároveň! Ak siahnete po krátkych šatách, tieto smaragdové krásky zaručia romantický vzhľad.

Ostaňte verná svojmu štýlu

Ďalej musíte vziať do úvahy svoj vlastný osobný štýl. V akom oblečení sa bežne cítite pohodlne? Ak nie ste zvyknutá nosiť šaty, potom vám odporúčane vybrať si niečo jednoduchšie, čo vám zaručí komfort a pohodlie až do rána. Tento biely krajkový zvodný komplet bude tou správnou voľbou.

Naopak, ak šaty a podpätky nosíte rady, možno budete chcieť siahnuť po šatách, ktoré sú očarujúce, a v ktorých rozhodne zaujmete každého. Tieto staroružové trblietavé krásky sa postarajú o neprehliadnuteľný vzhľad. 

Tipy pre nevestu: ako si vybrať popolnočné šaty
Tipy pre nevestu: ako si vybrať popolnočné šaty

Pohodlie nadovšetko!

Nakoniec nezabudnite na pohodlie! Aj keď nájdete tie najúžasnejšie šaty na svete, ak sa v nich nebudete cítiť pohodlne, hľadajte, až kým nenájdete tie pravé. Je dôležité, aby ste si vybrali šaty, v ktorých sa budete cítiť krásne a sebavedomo.

Pred konečným rozhodnutím si vyskúšajte niekoľko rôznych možností – chcete sa predsa uistiť, že čokoľvek, čo si vyberiete, bude krásne a aj dostatočne pohodlné na nosenie počas celého večera.

Tieto strieborné lesklé krásky nielenže zakryjú všetky nedostatky, ale sú zárukou podmanivého a okuzľujúceho vzhľadu.

Výber dokonalých popolnočných šiat nemusí byť stresujúci – majte na pamäti tieto tipy a užívajte si skúšanie rôznych štýlov a strihov, až kým nenájdete ten pravý. A ešte sme zabudli... Blahoželáme vám k nadchádzajúcej svadbe!

Nezabudnite nás sledovať na FacebookuInstagrame.

Späť do obchodu